Kezban Avrupa’daydı Tolgahan Afrika’da

Son dönemde dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Türk dizileri Afrikayı da etkisi altına almış.

Türk sinemasının unutulmazları arasında Kezban filmleri yer alır.

Beyaz perdemizin efsane yıldızları Hülya Koçyiğit ve İzzet Günay’ın 1968 yılında başrollerini paylaştığı ilk film çok tuttu.

İki yıl sonra ikincisini çektiler. Adına ‘Kezban Roma’da’ dediler. Kezban’ı yine Hülya Koçyiğit canlandırdı. Ancak İzzet Günay’ın yerine bu kez yanında Ediz Hun vardı.

Aradan bir yıl geçti. Bu kez Hülya Koçyiğit’in partneri olarak Ediz Hun gitti ve tekrar İzzet Günay geldi. O filme de ‘Kezban Paris’te’ dendi.

Aradan tam yarım asır geçti. Dünya çok değişti.

Yeşilçam dönemi bitti. Televizyon dizileri geldi.

Son zamanlarda dünyanın dört bir yanına ihraç edilen Türk dizileri Afrika kıtasını da etkisi altına almış.

Tolgahan Sayışman ile Amine Gülşe’nin ‘Asla Vazgeçemem’ dizisi Afrika’da ciddi bir hayran kitlesi edinmiş.

36 yaşındaki oyuncu Tolgahan yoğun istek üzerine Angola’nın başkenti Luanda’ya gitmiş.

Kendisini görmek isteyen hayranları havaalanında izdihama neden olmuş. Özel korumalar ve polisler yetersiz kalınca özel timden yardım istemişler.

Haberin Devamı

Tolgahan oteline kapağı zor atmış. Gel de eski günleri arama.

Bir zamanlar Hülya Koçyiğit Kezban diye Paris’e Roma’ya sessiz sedasız gider gezer dönerdi. Şimdi ise Tolgahan Sayışman’ı Luanda diye bir yerde karşılayan kalabalık kıyameti koparıyor.

Adamcağız kendini zor kurtarıyor. Hayat işte. Yarın kime nerede ne olacağı bilinmiyor.

Kezban Avrupada’ydı Tolgahan Afrika’da!

Paris eski Paris değil

Hilton otellerinin varislerinden Paris Hilton bir dönem çok popülerdi.
Her yaptığı haber oluyordu. Her gittiği yerde büyük ilgi görüyordu.
Özellikle seks kaseti ve çılgın yaşam tarzı ile dünya çapında bir üne kavuşmuştu. Ülkemize de birkaç kez uğramıştı. Paris Haziran’da yine Türkiye’ye geliyormuş.
Antalya’da bir defilede podyuma çıkacakmış.
37 yaşındaki Paris isminden bir marka yaratmış durumda. Orta Doğu ve Asya’da onun adını taşıyan 45 mağazası var. Çantadan güzellik ürünlerine kadar birçok şey pazarlıyor.
Kendi adını taşıyan parfümleri 63 ülkede birden satılıyor.
Bu yıl içinde Kore ve Çin’e de işlerini yayması bekleniyor. Paris Hilton başarılı performansıyla 31 Mayıs 2019 tarihinde 100’cü yılını dolduracak olan Hilton otellerini gölgesinde bıraktı.
Eskiden ‘’Ben aptal sarışın değilim’’ diye kendini savunmak zorunda kalan sansasyonel güzel dört dörtlük evrensel bir işkadını oldu. İşte onun için Paris eski Paris değil!
Selfie story of Hülya
Hülya Avşar’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve kendi hayat hikayesini anlattığı ‘Selfie’ filmi 27 Nisan’da gösterime girecekmiş.
54 yaşındaki Avşar Kızı filmin afişi için çırılçıplak poz vermiş. Senaryosunu kendi yazıp yönettiği ve tek başına rol aldığı filmde ünlü yıldızın aşkları, ilişkileri, evlilikleri, kızı Zehra’yı emzirirken olan görüntüleri sergilenecekmiş.
Filmin diğer oyuncuları Hülya’nın özel ya da iş hayatına giren, hala devrede olan isimlermiş. Hülya oyuncu kadrosundan sorun çıkmadığı takdirde filmin galasını yapmayı düşünüyormuş. Hülya Avşar kadar hayatını göz önünde yaşamış olan bir ünlünün bilinmeyen tarafları ne kadar ilgi çeker?
Bu merak filmin gişesine yansır mı? Hep birlikte göreceğiz.
‘Selfie Story of Hülya’
Yakında sinemalarda!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR