BABLA ŞAKIDI ELVİS UYANDI

Diva Bülent Ersoy nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla, jürisinde olduğu Popstar yarışmasının tanıtımı için elinden geleni fazlasıyla yaptı. Altın rengi kristal taşlarla süslü derin dekolteli göz kamaştırıcı kostümüyle bir şarkı söyledi yer yerinden oynadı. Bunun nedeni Babla’nın ilk kez bir İngilizce şarkı okumasıydı. Muhteşem sanatçımız Rock’n Roll müziğin ‘Kral’ lakaplı efsanesi Elvis Presley’in ‘It’s Now or Never’ parçasını kendine özgü bir tarzda söyledi. Hem de ne söylemek. 1898 yılında O Sole Mio diye çıktığından beri bu dünyaca ünlü Napoliten şarkıyı yeryüzünde hiçbir meslektaşı Babla gibi seslendirmeyi başaramadı. Rast makamıyla başladı, Hicazkar makamıyla devam etti ve Nihavend’le bitirdi. Araya Muhayyer ve Suzinak makamları da girmiş olabilir ama Babla’nın yorumu gerçekten benzersizdi. Olayı şöyle özetleyebiliriz. Babla kulaklarını çınlattı Elvis mezarında gözlerini açtı.Ya da kısaca ‘Babla şakıdı Elvis ebedi uykusundan uyandı!’

ÇAĞLA’YA NAZAR DEĞMİŞ PATİNAJ ÇEKMİŞ

Çağla Şikel ülkemizin en başarılı ve en popüler mankenlerinin başında geliyor. Yıllarca zirvede kalan 39 yaşındaki 2 çocuk annesi Çağla uzun boyu ve düzgün fiziğiyle podyumlara çok yakışıyor. Ünlü manken kariyeri konusunda samimi itiraflarda bulunmuş. “Keşke Victoria Secret defilesinde podyuma çıkabilseydim. Ama bunun için hiç çabalamadım. Yoksa şimdi Gidi Hadid’le aynı podyumda yürüyebilirdim” demiş. Sonra da talihsiz bir olay yaşamış. Baş manken olarak katıldığı defilede podyumda yere kapaklanmış. Deneyimli manken ve sunucu durumu esprili bir şekilde toparlamış. Sosyal medyada “İtiraf edin bence iyi patinaj çekiyorum. Nazar diyelim” notunu paylaşmış. Güney Afrikalı süper model Candice Swanepoel üç yıl önce New York’taki, Çinli model Ming Şi 2017 sonu Şanghay’daki Victoria’s Secret defilelerinde podyumda yürürken düşmüştü. Fermuarının bozulup göğsünün açılması, poposunun görünmesi ya da ayağının kayıp podyumda düşmesi bunlar hep mankenlerin başına gelebilecek iş kazaları. Çağla’ya nazar değmiş, Victoria’s Secret’in iki meleği gibi o da patinaj çekmiş!

Haberin Devamı

Devir değişti hepsi değişti ama huylar değişmedi
Seren Serengil kendisini hapse attıran avukatı tuttuğu için Demet Akalın’a ateş püskürüyor. Demet için “Kendisi dostluktan ve merhametten anlayacak son kişidir. Anlasaydı beni hapse attıran avukatla çalışmazdı” şeklinde konuşuyor. Konuyla ilgili Demet’e fikirlerini sormuşlar. Popun Kraliçesi “Devir değişti, Çelik de değişti, Demet Akalın tamamen değişti” diye Seren’e göndermede bulunmuş. Demet haklı. Ama bir nokta eksik kalmış. Devir değişti. Çelik de değişti. Demet tamamen değişti.
Bunların belki hepsi değişti. Ancak konu polemik çıkarma ve karşılıklı atışmalara gelince huylar değişmedi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR