Bir kaçamak yaptı eline yüzüne bulaştırdı

İbrahim Kutluay başarılı bir basketbolcuydu. Hem ülkemizde hem yurt dışında büyük takımlarda oynadı. Milli takımımızın ve renklerine gönül verdiği Fenerbahçe’nin yıllarca kaptanlığını yaptı. 44 yaşındaki İbo, 2005 yılında evlendiği Türkiye güzellerinden manken eşi Demet Şener’den uzun süren ve olaylı bir dava sürecinden sonra daha yeni boşandı. Ancak iki çocuğunun annesi 40 yaşındaki eski eşi henüz işin peşini bırakmadı.

İhanete uğradığını, elinde deliller olduğunu ileri sürerek bu kez eski eşiyle yasak aşk yaşadığını iddia ettiği sosyetik kadına 500 bin liralık bir tazminat davası açtı.

Demet’in tanıkları evliliklerinin nasıl bittiğini mahkemede ayrıntılarıyla anlatınca yer yerinden oynadı.

İbrahim Kutluay yuvasının dağılmasına neden olan yasak aşkına da meğer hiç yaranamamış.

Ünlü sosyetik kendisine verdiği sözleri yerine getirmediği için İbo’yu yalancılıkla suçlamış. Hem bunu hem de iddiaya göre eski eşiyle yaşadığı ilişkideki bir takım özel durumları Demet’e ve bir de üstelik Demet’in abisine SMS mesajı olarak göndermiş.

Haberin Devamı

Bazı erkek vardır saman altından su yürüterek çapkınlığını yapar, iz bırakmaz ve yakalanmaz. İbrahim Kutluay’ınki ise tam tersi. Uslu uslu oturdu sonra ortalığı karıştırdı. Bir kaçamak yaptı eline yüzüne bulaştırdı!

Hülya oltasını attı sazanlar yine takıldı

Hülya Avşar ömre bedel gözleri, efsane olmuş güzelliği kadar üstün zekası ile de ön plana çıkan ünlülerimizden.

Avşar Kızı’nın zeka düzeyi son derece yüksek olmalı.

Amerikalıların IQ’su 154 olan Sharon Stone’u varsa bizde de en az onun kadar akıllı bir Hülya Avşar var. Talk şovların artık televizyonda tutmadığı bir dönemde, Hülya Hanım yaptığı her programla gündem yaratmasını biliyor.

Tıpkı eskiden olduğu gibi. Dilediğinde kendinden bahsettirebiliyor. Olay yaratacağından emin olduğu iki laf ediyor. Sonra kenara çekiliyor.

Sözleri ön plana çıkıyor.

Son olarak “Ben erkek çalışsın, kadın evde çocuklarını büyütsüncüyüm” demiş. Sanki kendi yapmış gibi.

Duyan Hülya evde kızına baktı eski eşi Kaya Çilingiroğlu da gecesini gündüzüne katarak çalıştı sanır. Ayrıca ‘büyütsüncüyüm’ kelimesi de nerden aklına geldiyse cuk oturmuş. Sosyal medyadaki meraklılardan ekrandaki yorumculara kadar herkes Hülya’nın bu sözlerine kendilerine göre bir cevap yetiştirmek için yarışmış.

Haberin Devamı

“Hülya Hanım biraz kadın erkek konusunda kitap okusun” diyenler olmuş. Okumasına filan hiç gerek yok.

O konuda kendi destan yazabilir. Tarih tekerrürden ibarettir. Hülya oltasını attı. Sazanlar yine takıldı!

DİĞER YENİ YAZILAR