Abesle iştigal diye buna denir

‘Vatanım Sensin’ dizisinin genç oyuncusu Miray Daner ile Boran Kuzum en iyi TV çifti seçildi.

Rahmetli Cumhurbaşkanlarımızdan Süleyman Demirel’in abesle iştigal diye bir lafı vardır. İnsanların yersiz, yararsız, lüzumsuz işlerle vakit öldürmesi anlamında kullanılır.

Bizde bunlardan çok vardır.

Siyasette, sporda, magazin dünyasında abesle iştigal edenlerden geçilmez. Ancak hiçbiri sosyal medyanın yerini tutamaz.

Hatta sosyal medyanın abesle iştigal etmek için yaratıldığı bile söylenebilir. Amerika’nın en çok izlenen reality şov ve magazin kanalı E! Entertainment’in internette yaptığı ‘En İyi TV Çifti’ anketi bizim bu konuda rakip tanımadığımızı bir kez daha tüm dünyaya kanıtlamış.

‘Vatanım Sensin’ dizisinin genç aşıkları Hilal ve Leon finale kadar yükselmiş. 19 yaşındaki oyuncu Miray Daner’in canlandırdığı Hilal ile 25 yaşındaki oyuncu Boran Kuzum’un oynadığı Leon finalde tam 64 çift arasından sıyrılarak zirveye yerleşmiş. Rakiplerine büyük fark atarak en iyi TV çifti seçilmiş.

Miray ile Boran bunun üzerine bir videoyla takipçilerine şükranlarını bildirmiş.

Haberin Devamı

Sabırla, özveriyle oy veren herkese teşekkür edip bu olağanüstü ödülün mimarı olarak HiLeon’u yani dizide oynadıkları Hilal ve Leon karakterlerini göstermiş.

Bir zamanlar ‘Brangelina’, ‘Bennifer’, ‘Tomkat’, ‘Kimye’ ve ‘Billary’ler vardı.

Şimdi başımıza gerçek hayattan değil hayali dünyadan bir ‘HiLeon ikilisi çıktı. Amerikalılar saçma sapan bir anketi ne kadar ciddiye aldığımıza çok şaşırmıştır. Ama onların dünyadan haberi yok. Abesle iştigal diye buna denir işte!

Provayla babalık olmaz

Murat Boz İstanbul’da bir mekanda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmış.
Aslı Enver ile yakında dünya evine girmesi beklenen ünlü popçu yanına gelen minik bir hayranıyla sohbet etmiş, oyunlar oynamış. Küçük kızla birlikte poz verince ‘’Murat babalık provası yapıyor’’ demişler. Bu iş takım elbise diktirmeye gittiğinde terzinin yaptığı provaya benzemez.
Konser öncesi sahnede veya çekim öncesi sette prova yapmaya benzemez.
Onlarda üç aşağı, beş yukarı ne olacağı önceden bellidir. Çocukların ise ne zaman ne yapacağı her zaman sürprizdir. Babalık sabır ve sevgi ister.
Babalık hiç de kolay değildir. Onun için babalık ancak yaşanarak öğrenilir.
Provayla filan değil.
Deneyim konuşuyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR