Yaşasın Babla

Diva Bülent Ersoy namı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla 10 gün süren bir tedavinin ardından Kıbrıs’ta sahneye çıkmış. İki gece üst üste bir otelde konser veren Babla, ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın tasarımı görkemli kostümüyle göz kamaştırmış.

Yaşasın Babla

120 metre sıralı taşlarla süslü kıyafetiyle Babla’yı ‘Karayip Korsanları’ filmindeki ahtapot yüzlü Davy Jones’una benzetmişler. Babla’yı bundan önce de saç şekli ve renginden dolayı ‘101 Dalmaçyalı’ filmindeki Glen Close’a benzetmişlerdi.

Kendisine söylediklerinde Babla “Evladım bu saçlar benim değil takma” diye kahkahalar atarak karşılık vermişti. Buda, Minik Kuş, Kurabiye Canavarı, Marilyn Manson, Kleopatra da Bablamızın benzetildiği tanınmış karakterler arasında yer alıyor.

Bundan da şu sonuç çıkıyor.

Babla kime isterse ona benzer ama bu dünyada kimse ona benzeyemez.

Yaşasın Babla!

Yaşasın Babla

Babaların babası ‘Şakşuka Baba’

‘Şakşuka’ şarkısı, kendine özgü farklı giyim tarzı ve sık sık yenilediği imajıyla ünlü şarkıcı Tarık Mengüç oğlu Baran ile Seda Sayan’ın programına konuk olmuş. Roman parçalarla izleyicileri coşturan 47 yaşındaki sanatçıya oğlu da sosyal medyayı sallayan renkli dansıyla eşlik etmiş.

Haberin Devamı

Seda, Baran’ın Michael Jackson’u anımsatan dansını görünce şaşkınlığını gizleyememiş. Tarık Mengüç hatırlarsanız geçen yıl Survivor’da yarışmıştı.

6 yıl önce 500 davetlinin katılımıyla oğlu Baran’a muhteşem bir sünnet düğünü yapmıştı. Eşiyle birlikte tüm misafirlerle oynayıp onları dolar yağmuruna tutmuştu.

Salonu dolduranlar bir dakika olsun yerlerinde duramamıştı. Takı töreninde konukların getirdiği hediyeler anons edilmişti. Küçük Baran orada da yaptığı rap ve roman dansıyla dikkat çekmişti. Bir yanda boyunu geçen oğlunu arayıp sormayan, telefonlarına çıkmayan Emrah.

Öte yanda boyuna gelmiş oğlunu yanına alıp televizyonlara çıkaran Tarık Mengüç. Demek ki neymiş? Şov dünyasında babaların babası Şakşuka Babaymış!

DİĞER YENİ YAZILAR