ARİFE TARİF CEM’E SÖZCÜ GEREKMEZ

Cem Yılmaz’ın son filmi geçtiğimiz hafta sonu gündem yaratarak vizyona girdi. Ünlü komedyen ‘Arif v 216’nın bugüne kadar çektiği en iyi film olduğunu iddia etti.

ARİFE TARİF CEM’E SÖZCÜ GEREKMEZ

Galaya katılan ünlü isimlerin tümü filmi çok beğendiklerini söyledi. Eleştirmenler “Cem Yılmaz iyi ki sinema var dedirtiyor” diye tam not verdi. Sosyal medyada yapılan yorumların çoğu filmin başarılı olduğu yönündeydi. Tanınmış bir köşe yazarı daha filmi görmeden çok sevdiğini bile yazdı. Derken ‘Yıkılıyo’ şarkısıyla bilinen Ayça Tekindor sosyal medya hesabından Arif v 216 için “Muhtemelen hayatımda izlediğim en kötü film. Gerçekten şaşırdım” mesajını yayınladı. Bunun üzerine Cem Yılmaz filmlerinin demirbaş oyuncularından Zafer Algöz hiç vakit kaybetmeden “IBAN’ı gönder paranı geri göndereyim” diye karşılık verdi. 45 yaşındaki şarkıcı “büyüğümdür” dediği Zafer Bey’e cevap vermek istemedi. Böylece son derece yersiz ve gereksiz bir polemik başlar başlamaz sona erdi. Oysa sinema dünyasının merkezi Hollywood’da olsa bu sorun yaşanmazdı. Los Angeles’ta film başladıktan yarım saat sonraya kadar başka hiçbir mazeret göstermeden filmi beğenmedim deyip biletinizle gişeye giderseniz paranızı geri verirler. CMYLMZ ne yaparsa yapsın bir kusur bulmak için bekleyen bir kitle olduğundan söz ediliyor. Buna karşılık “Son filmini beğenirsiniz beğenmezsiniz. Cem’e sallarken desteksiz sallamamak lazım” diye kendisine destek veren askerlik arkadaşı Haluk Levent gibi ünlü dostları ortaya çıkıyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Birinin beğendiğini bir başkası beğenmeyebilir. Kişinin kendi düşüncesidir ve sadece onu bağlar. Kimse de neden beğenmedin gibi laflar edemez. Arife tarif laf sokma ustası Cem’e sözcü gerekmez!

Haberin Devamı

ARİFE TARİF CEM’E SÖZCÜ GEREKMEZ

FANIM DEDİ ÇİZME GİTTİ

Demet Akalın geçtiğimiz yılın son günlerinde Tarsus’ta bir konser vermişti. Popun Kraliçesi lakaplı şarkıcı sahnedeyken doğum günü Tarsus’un kuruluşuna denk gelen bir hayranına 7 bin TL’ye aldığı ayağındaki çizmeleri hediye etmişti. Hediye etmeden doğum günü olduğundan emin olmak için de hayranının nüfus cüzdanını kontrol etmişti. Demet tedbirli davrandığını sandı. Ancak hayranının daha sonra çizmeyi ayağına olmuyor diye internetten satışa çıkardığını görünce de çok şaşırdı. Sosyal medya hesabından ona bir mesaj göndererek tepkisini gösterdi. “Bazen bazıları hiçbir şeyi hak etmez! Numaramız aynı dedin! Hediye hatıra olarak saklanır satışa çıkmaz! Yazık geri gönder… Ben başka kıymet verecek gerçek bir fanıma veririm” diye öfkesini dile getirdi. Demet çizmeyi hediye ettiği hayranının nüfus cüzdanına bakmak aklına getirmiş ama ayaklarına bakmayı ihmal etmiş. “Bir dene bakalım oluyor mu?” diye asıl onu kontrol edecekti. Artık iş işten geçti. Fanım dedi çizme gitti!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR