Hülya acele etti şaka boşa gitti

Hülya Avşar ömür kadın. Dilediği zaman gündem yaratmasını biliyor. Magazincilere her zaman iyi malzeme veriyor. Bu sayede uzun süredir zirvedeki yerini koruyor. Avşar Kızı geçtiğimiz akşam Bebek’te görüntülenmiş. ‘Selfie’ adlı filminin gösterim tarihini belirliyormuş. Muhabirler “Müjde var mı?” diye sormuş. Ünlü yıldız verilen pası kaçırmamış golünü atmış. “Hamileyim” diye cevabı yapıştırmış. Sonra da şaka yaptığını açıklamış.

Yalnız yaşamaktan mutlu olduğunu ve bu saatten sonra kimseyi çekemeyeceğini söylemiş. ‘Selfie’ filmiyle ilgili bombardımana daha başlamadığını belirtmiş. Hülya acele etmiş. 9 ay 10 gün sırra kadem basıp hiç ortaya çıkmayacaktı. Film vizyona girmeden önce bir hamile selfie’si çekip sosyal medyada paylaşacaktı.

Sinema salonları meraklı hayranlarıyla dolup taşacak ve film gişede para basacaktı. 54 yaşına geldiğinde yaptığı hamile şakası da böylece boşa gitmemiş olacaktı!

Aman kimseler duymasın

Burcu Esmersoy geçen yazdan beri aşk yaşadığı sevgilisiyle çok mutlu görünüyor. Bol bol tatile çıkıyorlar, geziyorlar, eğleniyorlar. Burcu’ya yılbaşı ile ilgili plan yapıp yapmadıklarını sormuşlar. Güzel sunucu “Evet ama söylemem. Çok uzaklara gideceğiz. Yeni yıla baş başa gireceğiz” demiş. Burcu herhalde ilişkisine nazar değmesinden korkuyor.

Haberin Devamı

Başkalarının onları takip etmesinden filan değil. Haklı da. 41 yaşına geldi bugüne kadar başından bir evlilik geçti. Ondan sonra yaşadığı aşkların hepsi hüsranla bitti. Bunda da aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyor. Sessiz ve derinden gidiyor. “Aman kimseler duymasın. Aman kimseler bilmesin. Sonra düşeriz dillere’’ diyor!

Şapır şapır hapı yutmak

Kaan Tangöze geçtiğimiz 7 yıllık eşi Seçkin Piriler’den boşanmıştı. Seçkin, Kaan’ın evlilik dışı ilişkisi yüzünden ayrıldıklarını öfkeyle haykırmıştı. Eski kocasının sevgilisi oyuncu Kıvılcım Ural’ı yuvalarını yıkmakla suçlamıştı. İki çocuk sahibi olmalarına rağmen Kaan ile Seçkin arasındaki sular hiç durulmadı. Hatta kavgaları Kıvılcım’ın da katılmasıyla zamanla çığ gibi büyüdü. Şimdi de doruklara çıktı.

Haberin Devamı

Son iddiaya göre Seçkin “artık dayanamıyorum” diyerek 7 yaşındaki oğlunu evden kovmuş. Kaan da oğlunu alıp bir otele yerleşmiş. Kıvılcım hemen kendini göstermiş. Seçkin’in hem ebeveynliğini hem yaşını hedef almış.

Instagram hesabından “Duyduklarıma inanamıyorum. Sadece doğurmakla ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz?” diye bir mesaj atmış.

Kaan 41, Seçkin 37, Kıvılcım 25 yaşında. Bu üçünün son bir yıl içinde yaşadıklarının filmini çekseler senaryo fazla abartılı hiç inandırıcı olmamış dersiniz. Sadece doğum kontrolü için değil bir boşanmayla hayatta şapır şapır hapı yutmak budur işte!

DİĞER YENİ YAZILAR