Aleyna’nın sesi çatladı Hayko patladı

Ok yaydan bir kere fırladı. Aleyna’nın sesi çatladı, Hayko patladı!

Hayko Cepkin Altın Kelebek Ödül Töreni’nde sahne alan Aleyna Tilki’nin canlı performansını beğenmemiş. “Dayanılır gibi değil lan, ses şimdiden çatlamış. Eğitim şart” diye tweet atmış.

17 yaşındaki popüler şarkıcı da bunun üzerine sahneye iğne ve bir torba ilaçla hasta çıktığını belirtmiş. Ünlü rockçuya “Keşke bilmeden yorum yapmasaydınız” diye sitem etmiş. Hayko da herhalde başka işi gücü olmadığı için genç meslektaşına üç sayfalık bir mektupla öğütler vermiş. “Hayat seçimler meselesidir” demiş. Bütün bunlar iyi hoş da aralarındaki karşılıklı yazışmalar gerçeği değiştirmiyor. Ok yaydan bir kere fırladı. Aleyna’nın sesi çatladı, Hayko patladı!

Aleyna’nın sesi çatladı  Hayko patladı

Yeni sevgili tanımı: Spor arkadaşı

Rafet El Roman Tarabya’da esmer bir güzelle baş başa objektiflere yakalanmış. Muhabirlerin patlayan flaşlarını görünce ikisi birlikte hızla gözden kaybolmuş. Ünlü şarkıcı daha sonra aynı güzelle Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenmiş. Magazincileri fark edince bu kez otomobillerine binip uzaklaşmaya çalışmışlar. Ancak trafik sıkışıklığından başaramamışlar.

Esmer güzel arabanın içinde yüzünü saklamaya çalışırken 49 yaşındaki popçu da “Yanlış olmasın. Hanımefendi spor arkadaşım olur” demiş.

Ünlülere Rafet’e çok şey borçlu. Sayesinde kaçamakları için nur topu gibi bir mazeret doğmuş oldu. Yanlarındakinin adını vermek mi istemiyorlar? Yeni moda sevgili tanımı: “Spor Arkadaşı”

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR