Böyle dansa böyle ödül

Böyle dansa böyle ödül

Demet Akbağ eşiyle birlikte bir AVM’de gezerken ayaküstü bir röportaj vermiş. Altın Kelebek’te ‘En iyi komedi kadın oyuncu’ ödülünü ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisindeki rolüyle Hande Erçel’in kazanmasına bir anlam veremediğini söylemiş. 58 yaşındaki deneyimli oyuncu “Bu kişi komedi dizisi mi yapıyor?” diye sormuş. “Ödül kategorilerinde türler çok fazla oldu. Her şeye bir kategori çıktı. O da bir türe girmiştir artık” şeklinde bir yorumda bulunmuş.

‘’Bazı şeylere şaşırmamayı bir yaştan sonra anlıyorsunuz’’ diye noktayı koymuş. Demet’in haberi yok.

Eskiden komedi ödüllerine dizilerde, filmlerde gerçekten komik olan oyuncular layık görülürdü. Şimdi durum değişti.

Sosyal medya devreye girdi. Hande Erçel komedi dalında yılın en iyi kadın oyuncusu seçildiyse bunu oynadığı dizideki rolüyle değil sosyal medyayı sallayan meşhur dans şovuyla kazanmıştır.

Güzellik elçisi olduğu markanın reklamı için özel koreografisi ile sergilediği dansı görenler onu izlerken ne kadar güldüklerini hatırlayıp oylarını ona vermiştir. Yani Hande bileğinin hakkıyla değilse bile dansının komikliğiyle ödülü kazanmıştır!

Haberin Devamı

Böyle dansa böyle ödül

TAŞ FIRIN ERKEK DEDİĞİN BUDUR İŞTE

‘Çocuklar Duymasın’ dizisinde canlandırdığı Taş Fırın Haluk karakteriyle gönüllerde taht kuran Tamer Karadağlı normal hayatında da dizideki lakabının hakkını vermesini biliyor. Kendisine hakaret edenlerin ağzının payını vermekte tereddüt etmiyor.

50 yaşındaki oyuncu çok sevdiği motosikletinin önünde çekilmiş bir fotoğrafını Instagram’da paylaşmış. Kaskı, güneş gözlüğü, siyah deri ceketi, kot pantolonu, siyah deri eldivenleri ve sararmış pos bıyıklarıyla steroidsiz ve hormonsuz bir Hulk Hogan’a benzemiş. Kendini bilmez bir takipçisi bu paylaşıma küfürlü bir yorumda bulunmuş.

Tamer Karadağlı da bir Taş Fırın erkeği olarak hemen onun ağzının payını vermiş. “Senin o küfreden dilini ensenden söküp alırım! Sen mi bana akıl vereceksin!” demiş. Bunun üzerine küfür etme gafletinde bulunan takipçisi bir diline bakmış bir de aynadan ensesine.

Pabuç pahalı gelmiş. Derhal özür dilemiş. Tamer de büyüklük gösterip onu affetmiş. Taş Fırın erkeği dediğin budur işte. Bravo Tamer’e!

Haberin Devamı

Böyle dansa böyle ödül

CAN ERİK DEĞİL DİDEM ERİK

Didem Soydan sosyal medyada cesur paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Vücudunun tüm güzelliğini sergileyen bikinili pozları erkek hayranları tarafından çok beğeniliyor.

Didem son olarak mutfakta çektiği seksi bir fotoğrafını Twitter’da paylaşmış.

Ezgi adında bir takipçisi cazibeli mankenin görüntüsünü övmek istermiş. “Offf be erik gibisiniz Didem Hanım” demiş. Didem de “Aman Ezgi Hanım o sizin erikliğiniz” diye espriyle karşılık vermiş.

Önümüzdeki bahar havalar ısınmaya başlayınca unutmayın.

En kütür kütür olanın adı artık can erik değil Didem erik!

DİĞER YENİ YAZILAR