Kına işe yaradı yaş farkı baydı

Pınar Altuğ 9 yıllık eşi Yağmur Atacan ile evlendiğinden beri aralarındaki 9 yaş fark her fırsatta gündeme geliyor. Dünya tatlısı kızları Su değil, ilk günden beri aynı coşkuyla birbirlerini sevmeleri, evliliklerini başarıyla sürdürmeleri değil, nedense aralarındaki yaş farkı sürekli haber oluyor.

Pınar 43, Yağmur 34 yaşında. Pınar pek yaşını göstermiyor ama bebek yüzlü eşi Yağmur ergenlik çağındaymış gibi duruyor. Ünlü oyuncu Instagram’da eşiyle olan bir fotoğrafını ‘Kocam’ notuyla paylaşmış.

Münasebetsiz bir takipçisi de ‘’Gün gelecek kocanın gözleri genç kadın arayışına girecek’’ deyivermiş. Pınar kendini tutamamış. ‘’O zaman hatırlatın kına göndereyim size, yakarsınız’’ diye cuk oturan güzel bir cevap yazmış.

Umarız bu yaşanan son karşılıklı atışma olur ve konu artık kapanır.

‘’Kına işe yaradı, yaş farkı baydı’’ diye mazide kalır!

Nikahlar bitti sıra platonik aşka geldi

Seda Sayan bugüne kadar nikah masasına rekor sayıda oturdu. Attığı imzaların sayısını belki kendisi bile unuttu. Evliliklerinin çoğu resmi, bazıları imam nikahı şeklinde oldu.

Haberin Devamı

55 yaşındaki Kadırgalı Aysel’in son olarak kendisinden 16 yaş küçük şarkıcı Mehmet Erdem’e platonik aşk beslediği ortaya çıktı. Bunu da yakın arkadaşı Demet Akalın açıkladı. “Aşk yaşamaları mümkün değil ama Seda aşık” diye bir yorumda bulundu.

Demet yanılıyor. Bu dünyada ve özellikle canım Türkiyem’de her şey mümkün. Seda için de zaten artık tam zamanı.

Eskittiği eşlerin sayısı olmuştu yedi. Nikahlar bitti, sıra platonik aşka geldi!

Tatil dönüşü değil sanki mahkeme çıkışı

Cem Yılmaz, tıpkı Kemal Sunal gibi özel hayatında genelde asık suratla dolaşan komedyenlerden. Cem geçtiğimiz hafta eski eşi Ahu Yağtu ve oğulları Kemal ile Barselona tatiline gitmiş. Dönüşte elinde bastonla havalimanında görüntülendiğinde oldukça gerginmiş.

Muhabirlerin sorularını ‘’Röportaj yapmıyoruz’’ diye geri çevirmiş. ‘’Baston yakışmış’’ diye kendisine takılanları terslemiş. ‘’Baston daha da yakışacak böyle devam ederseniz’’ diye onlara gözdağı vermiş.

Fotoğraflarda Cem’in suratından düşen bin parça. Oğlunun elinden tutmuş önüne bakarak yürüyor. Ahu da onlara eşlik ediyor. Manzaraya bakıyorsunuz.

Haberin Devamı

‘’Tatil dönüşü değil sanki mahkeme çıkışı’’ diyorsunuz!

SMS değil namus meselesi

‘Survivor’ın geçtiğimiz sezonun finalinde SMS oylarında sahtecilik yapıldığı iddiaları üzerine yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı küplere bindi. ‘’Kimse namusumuza dil uzatamaz. Bize hile yaptınız diyen iftiracıdır’’ dedi.

Bugüne kadar bunca televizyon yarışmasında SMS oylarını sorgulayan olmadı da şimdi mi akıllarına geldi?

Survivor’ın başarısını kıskanıyorlar.

Acun popüler diye ona yükleniyorlar.

O da haklı olarak isyan ediyor.

Olayı SMS değil namus meselesi yapıyor!

DİĞER YENİ YAZILAR