Chloe geldi tava Serdar oluyor baba

Serdar sonunda nasıl başardıysa Chloe’nin onayını almış. Önümüzdeki yıl çocuk sahibi olacaklarını açıklamış.

Serdar Ortaç son 3 yıldır baba olmak istediğini haykırıyordu. Ancak 47 yaşındaki popçu kendisinden 22 yaş küçük İrlandalı model eşi Chloe Loughnan’ı bir türlü ikna edemiyordu.

Chloe kariyerine odaklanmak istediğini henüz hazır olmadığını filan söylüyordu. Serdar sonunda nasıl başardıysa Chloe’nin onayını almış.

Önümüzdeki yıl çocuk sahibi olacaklarını açıklamış. Bu işler böyle istediğinde hemen oluyor mu bilemiyorum.

Sonuçta eve pizza ısmarlamıyorsun.

Dünyaya bir canlı getiriyorsun. Ne olursa olsun ünlü popçunun azmini kutlamak gerekiyor. Hastalığına rağmen yılmadı ve çocuk sahibi olabilmek için elinden geleni yaptı.

Serdar, 2004 yılında evlendiğinden beri sürekli eşiyle ilgili haberlerle gündeme geliyor. Chloe geldi, Chloe gitti, Chloe şöyle yaptı, böyle yaptı, onu dedi, bunu dedi artık baymaya ve monotonlaşmaya başladı. İlişkilerini renklendirmenin zamanı geldi.

İnşallah Serdar’ın hayalleri gerçekleşir.

Haberin Devamı

Önümüzdeki yıl sadece Chloe’yi değil bebeklerini de konuşmaya başlarız. Haydi bakalım hayırlısı.

Chloe geldi tava. Serdar oluyor baba!

Kardeşler bekleneni veremedi

“Kardeşim Benim” filminin devamı başrolleri paylaşan Burak Özçivit ve Murat Boz için gişede hayal kırıklığı olmuş.

Geçen yıl vizyona giren ilk film toplam 4 milyon 740 bin TL hasılat elde etmiş.

Murat Boz “Çok iddialıyız birinci filmi geçmek istiyoruz” demiş. Ancak “Kardeşim Benim 2”de aynı başarıyı yakalayamamışlar.

Oyuncu Burak ve aslen popçu Murat’ın hayranları çok. Filmin tanıtımı için gittikleri yerlerde izdihamlar yaşanıyor. Binlerce genç kız ünlü ikiliyle fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışıyor ve sevgi gösterisinde bulunuyor.

Ama bu yoğun ilgi filmin ilkindeki gibi ilgiyle izlenmesinde etkili olmuyor. Nasıl olsun? Recep İvedik değil ki bu? İki yakışıklıyla bir ortak konuyu ne kadar sürdürebilirsin? Sonuçta Murat’ı televizyonda, Burak’ı da reklamlarda zaten sık sık görüyorlar. Bu yüzden de ikincisi gişede bekleneni vermemiş. İzleyici ‘’Kardeşler benim de film benim değil’’ demiş!

Haberin Devamı

Hapisteki eşeğe kim kefil olur?

Hindistan’ın kuzeyindeki Uttar Pradesh eyaletindeki hapishanede bir tarım projesi gerçekleştiriyorlarmış.

Ancak sekiz tane eşek ekili alana girip toplam 3 bin 600 liralık bitkileri yemiş. Hapishane yetkilileri de bunun üzerine eşekleri cezaevine atmış. Suçlu eşekler 4 gün sonra kefalet bedeli ödenince tahliye edilmiş. Sahiplerine teslim edilmiş. Aslında eşeklerin kabahati yok. Onlar sonuçta eşek. Nerden bilecekler yedikleri bitkilerin bir tarım projesi için yetiştirildiğini? Yasak olduğunu.

Ama sahipleri öyle değil. O biliyor. Eşeklerine bunu anlatamayacağını da biliyor. Buna rağmen serbest kalmaları için gidip kefalet bedelini ödüyor. Bir daha yaptıklarında bence eşeklerin sahibini de kodese atsınlar. Başka türlü adam olmaz. Bile bile lades yani. Eşeğe kim kefil olur?

Modern Family nereye kadar

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2012’de evlendiği ve 2 yıl sonra boşandığı güzel oyuncu Ahu Yağtu ile arasında su sızmıyormuş. Ayrıldıktan sonra birbirlerinden kopmayan, açılışlara giden, aynı projede çalışan ve 5 yaşındaki oğulları Kemal ile birlikte tatillere çıkan çift şimdi de Barcelona’ya gitmiş.

Haberin Devamı

Cem’in bekar kaldıktan sonra birçok sevgilisi oldu. Ahu’nun adı ise pek öyle kimseyle anılmadı. Ahu’nun medeni durumunda değişiklik olursa durum değişebilir.

Araya başkaları girince Modern Family ne kadar devam edebilir?

DİĞER YENİ YAZILAR