Survivor all star kadro old star

Survivor sezona bomba bir kadroyla başlayacak, Turabi ve Nihat Doğan da adada olacak.

Survivor’ın yeni sezonu yine All Star dedikleri türden.

En popüler yarışmacılar tekrar bir araya geliyor.

Örneğin Survivor yıldızlarından Turabi üçüncü kez adaya gidecek.

2017 yılının ikincisi Adem Kılıççı yine kadroda olacak.

Sema Aydemir de geçen yılkı deneyimini tekrarlayacak.

Merve Aydın, Hakan Hatipoğlu, Murat Ceylan, Nagihan Karadere ve 5 yıl aradan sonra Murat Ceylan gibi tanınmış isimlerin hepsi beşi bir yerde misali yarışmaya tekrar katılacak.

Nihat Doğan ve Ümit Karan kadroya son dahil olan ünlü yarışmacılar. Nihat’ın adını duyunca belki Pascal Nouma da katılmak isteyebilir.

Yılmaz Morgül’ün kendi programı olmasa, Mustafa Topaloğu da yeni imajı ve şarkısıyla oyalanmasa onlar da giderdi.

Survivor All Star.

Kadro Old Star!

Zenginlik için yetenek şart değil

Kim Kardashian Forbes’un ‘En Zengin 100 Ünlü’ listesinin 42’nci sırasında yer alıyor. Kim’in gözle görülür hiçbir yeteneği bulunmuyor. Şarkı söylemiyor, dans etmiyor, sunuculuk yapmıyor. Sadece ‘Keeping Up with the Kardashians’ reality dizisinde 14 sezondur kendini oynuyor. Güzel yüzü, kısacık boyu, silikonlu iri göğüsleri, devasa kalçaları ve çıplak pozlarıyla ünlü Kim’in yılda 50 milyon doların üstünde bir geliri olduğu tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Son olarak kendi kozmetik markası için simle kaplı vücuduyla çırılçıplak pozlar veren iki çocuk annesi 37 yaşındaki Ermeni asıllı yıldız durduğu yerde para basıyor.

Piyasaya sürdüğü parfüm koleksiyonu 1 saat içinde 1 milyon dolar kazandırıyor. Instagram’da milyonlarca takipçisi olan Kim, sosyal medyayı da ustaca kullanıyor.

Bu da şu demek oluyor.

Ünlü ve varlıklı olmak için insanın yetenekli olması gerekmiyor.

Zekasını kullanıp önüne çıkan fırsatları değerlendirmesi yetiyor.

İnanmıyorsanız

Kim’e sorun!

Böyle doktor dostlar başına

Deniz Seki fazla kilolarından kurtulmak için mide ameliyatı olmak istemiş. İddiaya göre doktoru yaptığı muayenenin ardından ‘’Ameliyatı yaparım ama biraz daha kilo alman lazım’’ demiş. Deniz de bunun üzerine yemiş, içmiş bedenine 10 kilo daha eklemiş ve tekrar aynı doktora gitmiş. Ancak doktor bu kez nedense ameliyatı yapmaktan vazgeçmiş. Temel fıkrası gibi Deniz de Fadime. Bir Dursun eksik. Düşünün.

Haberin Devamı

“Doktor civanım doktor doktor civanım Ah çok kilolarım var canım” diye gidiyorsun. “Hiç merak etme. Hatta biraz daha kilo al öyle gel” diyor. Sonra da seni daha da şişmanlamış halinle baş başa bırakıyor. Böyle doktor dostlar başına!

Roma’dan sonra Kezban Londra’da

İngiltere tahtının veliahtlarından 33 yaşındaki Prens Harry İngiliz oyuncu Meghan Markle ile nişanlandı. Prens Harry daha evlilik teklifini tamamlamasına fırsat vermeden Meghan’ın ‘’Evet’’ dediğini söylüyor. Meghan’ın dördüncü kuşak büyükannesi Mary Bird’ün 1850’li yıllarda İngiliz kraliyet saraylarında hizmetçi olarak çalıştığı iddia ediliyor. Meghan şimdi o saraylara gelin gidiyor. Bizim filmlerde Kezban Paris ve Roma’daydı. O Kezban’ı Hülya Koçyiğit canlandırmıştı. Bu versiyonunda Meghan Markle oynuyor.

DİĞER YENİ YAZILAR