O Ses Türkiye’nin, bu beyin Morgül Bey’in

Yılmaz Morgül tıpkı Yıldız Tilbe gibi nev-i şahsına mahsus bir dünyada yaşayan sanatçılarımızdandır. Şu aralar “Hayatımda aydınlatmamı sağlayan Edison gibi çok özel bir Allah kulu” dediği ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın buçuklu kanalında program yapıyor. “İlk sanatçı başbakan ben olacağım” diye iddialı konuşan Survivor mezunu ünlü şarkıcı ilginç açıklamalarıyla gündem yaratmaya devam ediyor.

Yılmaz son olarak sesini 10 milyon TL’ye sigortalatmaya karar verdiğini ancak en çok da beynini sigortalatmak istediğini söylemiş. “Bunun için 3 gün boyu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde işlem yaptırdım” demiş. Beynine sigorta yaptırma arzusunu 148,5 çıkan yüksek IQ seviyesine bağlamış. Üstün zekasını koruma altına almak çabasındaymış. Bugüne dek insan beyninin sigortalandığını hiç duymamıştım. Üç gün boyunca beynine nasıl bir işlem yaptıklarını da çok merak ediyorum. Ama sesini 10 milyon TL’ye sigortalayan bir şirket bulduysa Yılmaz’ın beynini de istediği rakama sigortalayabileceğine inanıyorum. Öyle de olması lazım zaten. Böylesi her zaman bulunmaz. O ses Türkiye’nin, bu beyin Morgül Bey’in!

Haberin Devamı

Ünlülerden iyi gün dostu olur

Nur Yerlitaş’ın iyi gün dostları belli oldu. Ünlü modacı Instagram’da canlı yayında çok hassas bir konuda talihsiz bir laf etti. Ne kadar yanlış anlaşıldığını söylese ve özür dilese de fayda etmedi. Önce şarkıcı Serkan Kaya çektiği klipten kendisini çıkardı.

Sonra yakın arkadaşı Demet Akalın sosyal medyada kendisini takipten çıkardı. Şimdi de Ajda Pekkan sahne kıyafetlerini hazırlayan arkadaşını Instagram’daki hesabından çıkarmış. Duyduk duymadık demeyin. Kötü günlerde onları unutun. Ünlülerden iyi gün dostu olur!

Nükleer ikili

Hande Yener ile Demet Akalın uzun süre sonra ilk kez bir mekanda bir araya gelmiş. Fırsatı kaçırmayan magazinciler Hande’ye aralarında barış olur mu diye sormuş. “Biz onunla Amerika ve Kuzey Kore gibiyiz. Öyle bir şey mümkün değil” yanıtını almış. Bir zamanlar Banu Alkan ile Serpil Çakmaklı vardı. “Bu İkiliye Dikkat” adında bir filmde oynamışlardı. Aradan 22 yıl geçti. Teknoloji değişti.

Haberin Devamı

Onların yerine Hande ve Demet diye patlamaya hazır ‘Nükleer İkili’ geldi!

Ablalardan biri Maria

O Ses Türkiye’nin, bu beyin Morgül Bey’in

Bülent Serttaş’ı Maria Sharapova’nın Çağla Büyükakçay ile yaptığı gösteri maçında görenler yadırgamış. 52 yaşındaki Türk Halk Müziği sanatçısı dünyaca ünlü Rus tenisçinin hayranı olduğunu ve eşinin kendisine doğum günü hediyesi olarak en ön sıradan bir bilet aldığını söylemiş.

Serttaş’ı tenisle bağdaştıramayanlar özel uçaktan inip lüks bir arabaya bindiği, otel odasında şarkısına yeni gelin avizelerinin eşlik ettiği ve oturduğu yerden dans ettiği ‘Ablalar’ klibini görmemiş olmalı.

İşte sonunda çıktı ortaya. ‘Ablalar’dan biri Maria!

DİĞER YENİ YAZILAR