Küçük Tilki’nin oyuncakları

Aleyna Tilki Instagram hesabında yayınladığı bir fotoğrafla yine olay yaratmayı başardı. Gündeme gelebilmek için tüm kurnazlığını kullanan genç şarkıcı oyuncaklarını sergilediği görüntüdeki bebeklerin arasında yapay bir penis yer alıyormuş. Fay hattının üstünde bale yapan ve her an patlamaya hazır olan sosyal medya bu paylaşım sonrası sallanmaya başlamış. Tepkiler, eleştiriler, beğeniler yağmış.

Söz konusu görsel kısa sürede Twitter’da trend olmuş. Milyonlarca hayranı olan Aleyna böylece bir skandala daha imzasını atmış. Dünyaca ünlü çocuk çizgi film karakterlerinin değişik ebatlarda güllük gülistanlık renklerdeki oyuncak bebekleri arasına yapay bir penis yerleştirmek kimin aklına gelir? Çocukluktan yetişkinliğe geçen muzip bir kız denemez. Çünkü 17 yaşındaki Tilki ergenlik dönemini çoktan atlattı.

Şimdi şan, şöhret, para hırsıyla daha farklı kulvarlarda mücadele ediyor. Belki de çocuk imajını geride bırakıp artık seksi genç kız havasına bürünmenin zamanı geldi diye düşünüyor. Ne olursa olsun deli dolu Aleyna’nın sağı solu belli olmuyor. Küçük Tilki’nin oyuncakları da birbirine hiç benzemiyor!

Haberin Devamı

Küçük Tilki’nin oyuncakları

Star ışığı sönmüş

Tuba Büyüküstün gece kulübü işletmecisi sevgilisiyle bir AVM’de öpüşürken görüntülenmiş. İyi ki Bodrum uçağında değillermiş. Öpüşmelerinden rahatsız olan biri yüzünden kabindeki yolcular arasında tatsızlık çıkabilirdi.

Tuba da aslında açık alanda herkesin gözü önünde sevgilisiyle öpüşüyor. Ama bunu bir uçağın içinde değil, bir sinema çıkışında aşka gelip yapıyor. Daha sonra sevgilisi yürüyen merdivenlerde cep telefonuyla konuşuyor.

Tuba da suratını asıp tepelerinden fotoğraflarını çeken kameraya bakıyor.

Üstünde kendisine iki beden büyük kareli bir kaban, ayağında kırmızı bağcıklı spor ayakkabılarıyla, rahat ve salaş bir giyim tarzı sergiliyor. Milyonlarca hayranı olan güzelliğiyle ünlü bir yıldız havası yok.

Aşkın gözü dedikleri gibi gerçekten de körmüş. Tuba’nın alımlı bakışlarındaki star ışığı sönmüş!

Karar uzadı teras meras kalmadı?

Berrak Tüzünataç, 2010 Temmuz’unda evinin terasında Şahan Gökbakar ile öpüşürken objektiflere yakalanmıştı.

Haberin Devamı

Görüntüler televizyonda yayınlanınca mahremiyetinin ihlal edildiğini öne sürerek 50 bin TL’lik bir tazminat davası açmıştı. Mahkeme reddedince de Anayasa Mahkemesi’ne başvurmuştu.

Olaydan 7 yıl sonra karar açıklanmış. ‘’Teras mahrem alan değil. Şikayet etme hakkınız olamaz’’ denmiş.

Aradan çok uzun bir zaman geçti. Magazin dünyasında gündem sürekli değişti.

Berrak o günden sonra birkaç sevgili değiştirdi. Şahan evlendi iki çocuk babası oldu.

Berrak acaba hala o evde oturuyor mu? Kentsel dönüşüm furyasında o ev acaba hala yerinde duruyor mu?

Bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa.

O da şu: Karar uzadı. Teras meras kalmadı!

DİĞER YENİ YAZILAR