Hacı rüyadan uyanmış proje yarıda kalmış

Özge Ulusoy, 4 yıllık sevgilisi Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı’dan geçtiğimiz Nisan ayında apar topar ayrıldı. Taraflar bugüne kadar ilişkilerinin gerçek bitme nedeni hakkında konuşmadı. Özellikle Hacı bu konuda suskun kaldı. Ancak genç iş adamı sonunda dayanamadı. Kelimenin tam anlamıyla bir patladı pir patladı. Anlattıklarına göre Hacı tam ayrılık öncesi Özge ile Londra’ya gitmiş. Normalde yapmazmış ama içinden bir ses, sevgilisinin telefonuna bakmasını söylemiş. Bunun üzerine Hacı fırsatını bulup Özge’nin telefonunu karıştırmaya başlamış. Ünlü mankenin Whatsapp mesajlarını görünce beyninden vurulmuşa dönmüş.

Özge’nin annesi Armağan Ulusoy ile olan yazışmalar iddiaya göre Hacı’nın ailesi ve yakınları hakkında hakaret ve nefret dolu sözler içeriyormuş. Hacı o anda Özge’nin kendisini sevmediğini anlamış ve ayrılmaya karar vermiş.

İlk uçağa atlayıp İstanbul’a dönmüş. Aradan 7 ay geçtikten sonra da nedense kendisini olayla ilgili açıklama yapmak zorunda hissetmiş.

Özge için ‘’kalitesiz’ sıfatı o kız için iltifat kalır’’ şeklinde çok ağır konuşmuş. ‘’Ben onun için projeymişim, meğer benden nefret ediyormuş’’ demiş. Bir erkeğin ne kadar haklı olursa olsun, içinde ne kadar ukde kalmış olursa olsun eski sevgilisi veya eşi hakkında aşağılayıcı ve suçlayıcı laflar etmesi doğru değil. Tıpkı izin almadan sevgilisinin veya eşinin telefonunu sinsice karıştırması gibi. Neyse artık olan olmuş. Hacı rüyadan uyanmış. Proje yarıda kalmış!

Haberin Devamı

Hacı rüyadan uyanmış proje yarıda kalmış

Süperstar’ın süper popişkosu

Ajda Pekkan Instagram hesabından mutfağında ocağın başında yemek pişirirken çekilmiş bir pozunu ‘’Yemek de yaparım, kariyer de… Ajda’nın mutfağı’’ notuyla paylaşmış. 72 yaşındaki ünlü şarkıcının fit vücudu ve kalçalarının kusursuz görünümü sosyal medyada büyük beğeni toplamış.

Söz konusu fotoğraf kısa süre içinde binlerce beğeni almış. ‘’Ajda Pekkan’ın popişkosu kadar dik duramıyorum bu hayatta’’ diyenler olmuş. Süperstar, kendisine her zaman çok iyi bakıyor. Yediğine, içtiğine, sağlığına, sporuna dikkat ediyor. Formundan ve zindeliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Bunun yanı sıra yüreğinin güzelliği de dışına vuruyor.

Haberin Devamı

Yıl 2017 olmasına rağmen, Ajda hala taş çatlasa 37 duruyor. Biçimli ve şekilli kalçalarına gelince. Jennifer Lopez gelsin de Süperstar’ın süper popişkosu nasıl oluyormuş görsün!

Yeteneksiz yetenek yarışması

Acun Ilıcalı bu sezon ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasının jürisini toparlamış.

Eser Yenenler ve Seda Bakan gibi jüri koltuğunda sırıtan isimleri çıkartmış.

Ali Taran, Hülya Avşar gibi deneyimli ünlüleri yanına almış.

Ancak küçük bir ayrıntıyı hesaba katmamış. Memlekette maalesef yetenek kalmamış. Böyle olunca, ‘Yetenek Sizsiniz’ gitmiş.

Yeteneksiz bir yetenek yarışması gelmiş!

DİĞER YENİ YAZILAR