Sıla'dan hayat dersi

Müzik kariyerinde 10’uncu yılını kutlayan Sıla kız arkadaşlarıyla birlikte Asmalımescit’te bir gece kulübüne eğlenmeye gitmiş. Ünlü şarkıcı mekan çıkışı yürümekte zorlanıyormuş. Derken yanındaki arkadaşı dengesini kaybedip yere kapaklanmış. Sıla derhal onun yardımına koşmuş. Kendilerini görüntülemek isteyen foto muhabirlerine de çıkışmış. ‘’O fotoğrafları sileceksiniz yoksa sizin için kötü olur’’ diye tehditler savurmuş.

Muhabirler üstlerine alınmayıp ‘’İsterseniz normal fotoğrafınızı çekelim’’ diye karşılık vermiş. Ancak 37 yaşındaki popçu ‘’ Ben model miyim hadi gidin başkasını çekin’’ diye teklifi reddetmiş. Bu olaydan üç önemli hayat dersi çıkartabiliriz.

1) Düşene gülünebilir ama fotoğrafı çekilmez.

2) Sıla gibi arkadaşı varsa düşenin dostu olur.

3) Popçudan da model çıkmaz!

AVARE SÜPERSTAR

Hİnt sinemasının ünlü ismi Aamir Khan’ın Türkiye’ye gelişi büyük olay olmuştu. 52 yaşındaki Bollywood yıldızı Atatürk Havalimanı’nda Türk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşmış ve bir izdiham yaşanmıştı.

Haberin Devamı

Khan yeni filmi Süperstar’ın tanıtımı için ilk kez ziyaret ettiği ülkemizde kaldığı 2 haftalık süre içinde katıldığı etkinliklerde de büyük ilgi görmüştü. Korumaları etrafına etten duvar örmüştü. Ancak bu yoğun ilgi filmin gişesine yansımamış. ‘Süperstar’ aynı gün gösterime giren 6 film arasında 5’inci olabilmiş. Türkiye’de tutan gelmiş, geçmiş tek Hint filmi Raj Kapoor’un ‘Avare’siydi. Khan filmin bizdeki adını ‘Avare Süperstar’ koysaydı hasılat rekorları kırardı!

Arama motoruna bağlı ilişkiler

Ece Erken evli olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı ve boşandıktan sonra tekrar birlikte olduğu sevgilisiyle ilgili açıklama yapmış. ‘’Bir insanla tanıştığınızda ilk önce Google yapmıyorsunuz’’ demiş. Büyük hata!

Biriyle arkadaş mı olacaksın, aşk mı yaşayacaksın, iş mi yapacaksın? Önce onu Google’layacaksın.

Geçmişini araştıracaksın. Eskiden eş, dost vardı. Onlara sorar, danışırdık. O devir çoktan kapandı. İlişkiler artık arama motoruna bağlandı!

Babla’lı yeni dizi önerileri

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla ‘Çukur’ adlı bir dizide konuk oyuncu olarak rol almış.

Haberin Devamı

Fasıl yaptığı sahnede canlı performansıyla izleyenleri mest etmiş. Babla nevi şahsına münhasır fevkaledenin fevkinde görkemli, gösterişli, renkli, esprili, muhteşem bir kadındır. Dizinin onun üstüne kurulması gerekir. Babla da eminim hakkını fazlasıyla verir. Düşünün!

Tarihi bir aksiyon dizisi: DİRİLİŞ BABLA

Karadayı’nın dişi versiyonu: KARATEYZE

En büyük mafya liderinin hikayesi: BABLA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLUR

Fi-Çi-Pi üçlemesinin Bablalı triolijisi: BA-BI-LA

Dansözü, kemancısıyla bir kenar semtin öyküsü: BABLA’NIN MAHALLESİ

Modern insanların şehir yaşamını anlatan komedi: BABLA KAÇ BEDEN GİYER?

Nasıl ama?

DİĞER YENİ YAZILAR