Satılık Megastar aşure

Tarkan tam anlamıyla ideal bir eş oldu. Megastar geçenlerde annesi Neşe Hanım ve eşi Pınar’la mutfağa girmiş. Tencere dolusu aşure pişirmiş. Yardımcıları aracılığıyla da 100 kase aşureyi Sarıyer’e bağlı Sarıdağ mahallesi sakinlerine dağıtmış. Tarkan’ın kendisi Tarabya’da oturuyormuş. Megastar’ın ya komşusu yok ya da aşure gönderip onlarla haşıwwwr neşir olmak istemedi. Ansızın kapıyı çalıp aşure bahanesiyle ziyaretine gelebilirler diye çekindi. Aşuresini dağıttığı mahalleliler Tarkan’ın aşureyi kendi elleriyle pişirdiğini bilse aralarında ‘megastar aşure’ diye kaseleri internetten satışa çıkaranlar olabilirdi. Gitti gidiyor gibi de değil. Kapış kapış giderdi!

Az bile istemiş

Demet Şener mankenlik kariyerinin zirvesinde mesleğini bırakıp sevdiği erkekle birlikte olmayı seçti. Basketbolcu aşkı İbrahim Kutluay’ın peşinden yüklü paralar karşılığında transfer olduğu Amerikalara, Yunanistanlara gitti. Onunla evlenip mutlu bir yuva kurmayı hayal etti. Hayaline de kavuştu. 11 yıldır evli olduğu eşinden İrem ve Ömer isimli iki güzel çocuk dünyaya getirdi. Sonra birbirlerine çok yakışan çifte nazar değdi. Aralarına bir kara kedi girdi. İbrahim, Demet’e ihanet etti. Olayı öğrendikten sonra hayatının şokunu yaşayan, kadınlık gururu kırılan 1995 yılının Türkiye Güzeli eşinden ayrılmaya karar verdi. ‘İhanetinin belgesi var’ dediği kocasından10 milyon TL tazminat istedi. İbrahim direnince iş uzadı. Medyatik çift bir yıldır boşanamadı. Demet “Çok az kadın benim kadar anlayış gösterir. Normal bir tazminat talep ettim” diyor. İbrahim ise avukatının aracılığıyla Demet’in çok fazla para istediğini savunuyor. Demet giden yıllarına mı yansın, yoksa yıkılan yuvasına mı bilemiyor. Evinin hanımı olmak, hayatını çocuklarına ve eşine adamak Demet’in tercihiydi. Ancak bu tercihi hak ettiğine inandığı tazminatı talep etmesine engel değil. Hatta düşünecek olursanız. Kendi yaşamından o kadar büyük fedakarlıklar yaptı ki. Demet ‘Az bile istemiş’ denebilir!

Haberin Devamı

O Ses Türkiye’ninse bu yarışma da Yıldız Tilbe’nin

Haberin Devamı

Nevi şahsına mahsus bir dünyada yaşayan ünlülerimizin başında gelen Yıldız Tilbe tahmin ettiğim gibi jüri üyesi olarak katıldığı yarışmaya damgasını vurdu. “Yıldız her an düşüp bayılabilir sonra birden ayağa fırlayıp hiçbir şey olmamış gibi oynamaya başlayabilir” demiştim. Program banttan olduğu için yaptığı çılgınlıkların hepsi ekrana yansımıyor. Onun için çekimler sırasında neler olduğunu bilemiyoruz.

Montajlanmış halini izliyoruz. Ancak yine de Yıldız’ın jürideki Gökhan’la yaşadığı ve uzadıkça uzayan hararetli bir tartışmasının gündeme gelmesini önleyememişler. Daha önce de söylemiştim. Hadise, Murat Boz, Gökhan Özoğuz çekilin köşenize. ‘O Ses Türkiye’ninse bu yarışma da Yıldız Tilbe’nin!

DİĞER YENİ YAZILAR