Sert polis Seliha mı yoksa Polat Alemdar mı?

Sinem Kobal çok küçük yaşta oyunculuk kariyerine başladı. 2006-2009 yılları arasında fantastik türü bir dizide oynadı. Selena’da canlandırdığı Selena karakteriyle beğeni topladı. ‘Romantik Komedi’ filmlerinde rol aldı.

Sert polis Seliha mı yoksa Polat Alemdar mı

30 yaşına gelen güzel oyuncu şimdi de ‘Yüz Yüze’ adlı yeni dizisinde azılı bir çetenin peşinde olan sert polis Seliha’yı canlandırıyormuş. Sezona damgasını vurması beklenen dizinin aksiyon sahnelerindeki başarılı performansıyla göz dolduruyormuş. Sinem bu rol için yakın dövüş eğitimi almış, poligonda atış talimi yapmış. Emekleri işe yaramış.

Son tanıtımda üstünde derin göğüs dekoltesi olan, derin yırtmaçlı parlak yeşil elbisesiyle ortalığı kasıp kavuruyor.

Tekmeler, yumruklar, ters kafalar atıp rakiplerinin bileğini büküyor. Sinem Kobal artık Selena yıllarının saf masumiyetini çoktan geride bırakmış. Sert polis Seliha rolüyle seksi ve son derece yetenekli bir aksiyon yıldızı olmuş.

Kısa bir süre önce ‘Kurtlar Vadisi’nden Necati Şaşmaz Türkiye’nin en iyi aksiyon oyuncusu olduğunu iddia etmişti. Hodri meydan. Sert Polis Seliha mı? Yoksa Polat Alemdar mı? Hangisinin daha iyi ve inandırıcı olduğunu yakında hep birlikte göreceğiz. Benim oyum şimdiden hiç tereddütsüz Seliha’ya!

Haberin Devamı

PİLATESLİ POŞANMA

Ebru Şallı eşinden boşanma aşamasında olan sevgilisine pilates öğretiyormuş. Pilates ile zihninin rahatlamasına ve stresini gidermesine yardımcı oluyormuş. Ebru bu konuda kendisini çoktan kanıtladı. Televizyon programlarıyla tüm ülkeye pilatesi aşıladı. ‘Ebru Şallı ile Büyük Pilates Seti’ diye eğitici DVD’ler sattı. İkinci eşi spor tutkunu Harun Tan’ın pilatese başlamasını sağladı. Medyatik aşkı popçu Sinan Akçıl’ı pilatesçi yaptı. Şimdi sırada pilatesle boşanma terapisi uyguladığı yeni sevgilisi var.

Buna ne denir biliyor musunuz? Al nefes ver nefes Pilatesli poşanma!

Hür ve bağajsız sevgili

Seda Sayan 6 yıl aşk yaşadığı sevgilisinden 7 ay önce ayrıldı. Adam evliyken başlayan ilişkileri hüsranla sonuçlandı. Seda, 2 ay önce bir galericiyle yeni bir aşka yelken açtı. Şimdi iddiaya göre ondan da ayrılmış. Nedeni etrafındakilerin ‘o adama dikkat et!’ diye kendisini uyarmaları ve sevgilisinin iki çocuğunun annesi olan eski eşiyle devam eden muhabbeti deniliyor.

Haberin Devamı

Seda hep geçmişlerindeki bağlantılarından kopamayan erkekler buluyor. Ona artık elini kolunu sallaya sallaya gelen hür ve bagajsız bir sevgili lazım!

TARZI VAR KABİNİ YOK

Modacı Nur Yerlitaş alışverişe gittiği bir mağazada soyunma kabinini kullanmak için beklemek istememiş.

‘’Bu kadar para veriyorum beni asla bekletemezsiniz’’ demiş. Haklı!

Nur Yerlitaş bakışları ömre bedel dünya tatlısı bir kadındır.

Televizyonda jürici olarak milyonlarca hayran kazanmıştır. Yapılır mı bu ona? Tarzı var kabini yok!

DİĞER YENİ YAZILAR