Dinleyin fermanı kızdırmayın hünkarı

Muhteşem Yüzyıl’ın başarılı oyuncusu Halit Ergenç özel hayatı ile ilgili yapılan yorumlara oldukça sinirlenmiş durumda.

Muhteşem Yüzyıl’ da Kanuni Sultan Süleyman’ı canlandırdıktan sonra ününe ün servetine servet katan başarılı oyuncu Halit Ergenç öfkeliymiş.

Basında hakkında çıkan asılsız haberlere, sosyal medyada evliliği hakkında yapılan acımasız yorumlara haklı olarak çok sinirlenmiş.

“İnsanlar sizden şöhret ve paranın bedelini mi çıkarmaya çalışıyor?” sorusuna başarılı oyuncu “Biz deli gibi çalışıyoruz. Alnımızın teriyle kazanıyoruz. Kimse hesap soramaz” diye sert bir cevap vermiş.

Halit Ergenç 7 yaşında aslan gibi bir erkek çocuk babası iyi bir aile reisi ve aynı zamanda 47 yaşına gelmiş deneyimli bir oyuncu.

Böyle tuzaklara düşmemesi gerekir.

Ama uzaktan davulun sesi hoş gelir.

Kim bilir eşi Bergüzar Korel ile haklarında neler söylüyorlar onları nasıl deli ediyorlar.

Çünkü sosyal medyada ünlülere savaş açmış pusuda bekleyen gaddar trolcüler var.

Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Bunların da insafı yok ki derdini anlatasın.

Haberin Devamı

“Meyve veren ağaç taşlanır” diye düşüneceksin.

“Kıskanma çalış seninde olsun” diyeceksin.

Hiç kendine dert etmeyeceksin.

Başa çıkmana imkan yok.

Biri gider öteki gelir.

Cevap yetiştirmeye başlarsan hepsi kapında birikir.

Duyduk duymadık demeyin ey ahali.

İşte size ekrandaki padişahın fermanı:

Kızdırmayın Halit Hünkarı!

Çocuklar Duymasın’ın ikinci baharı
Yapımcı ve senarist Birol Güven’in yarattığı televizyon tarihimizin en popüler dizilerinden ‘Çocuklar Duymasın’ efsanesi başarılı yayın hayatını sürdürüyor.

Yeni dönemde eski süksesini yakalayan, hatta üstüne ilave eden dizide rol alan tüm oyucular son derece akıllıca seçilmiş. Hepsi oynadıkları karakterlerin hakkını fazlasıyla veriyor. İnandırıcı oynuyor ve abartılı şekilde rol yapmıyor. Birol da usta kalemiyle güncel konuları işliyor. Böyle olunca dizinin ekran ömrü uzadıkça uzuyor. Yıllar sonra kendisine yeni bir hayran kitlesi oluşturuyor. Televizyonda Kemal Sunal filmlerinden bile tekrarları daha çok yayınlanmış bir dizi olarak izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Gelmiş geçmiş en popüler sitkomlar ‘Seinfeld’, ‘Friends’ ve ‘Modern Family’ gibi reyting rekorları kırıyor. Taş Fırın’ı, Meltem’i, Dominant’ıyla ‘Çocuklar Duymasın’ ikinci baharını yaşıyor!
Havada Bulut nezaketi unut
Oyuncu Aras Bulut İynemli çekimleri Paris’te devam eden ‘Çukur’ adlı dizisinden İstanbul’ a dönerken uçaktaki düşüncesiz davranışıyla büyük tepki toplamış.
27 yaşındaki oyuncu Business Class sınıfındaki koltuğunda uyurken ayaklarını öndeki yolcunun kafasına uzatmış.
Yorgunluğunu gidermek için kimseyi umursamadan uyumaya devam etmiş. İddiaya göre kabin görevlilerin yaptıkları uyarıları dinlememiş.
Diğer yolcular tepki gösterince toparlanmak zorunda kalmış. Kaptan pilotun yerinde olsam bunu yapan yolcu kim olursa olsun, ya uçaktan indirirdim, ya da bunu yapamıyorsam uçağın ekonomi bölümünde en arkada tuvaletlerin bitişiğindeki koltuklardan birinde oturmasını emrederdim. Bu yaptığı hareket cezasız kalmamalıydı.
Karada düşüncesizce davranan yeterince insan var. Bir de havadakilere ihtiyaç yok. Aras gibi İstanbul Teknik Üniversitesi’nde eğitim görmüş ve gençlere örnek olması gereken ünlülerin toplum içinde daha da dikkatli olmaları gerekiyor. Ama nerdeee?
Havada Bulut, nezaketi unut!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR