Tilki’nin önlenemez yükselişi

Hadise’nin konserinde ‘’Tilkiyi kovaladık, şampiyon sahnede’’ diye bir pankart açıldı. Şimdi atak sırası 17 yaşındaki Aleyna’da!

Aleyna Tilki her yaptığıyla sürekli gündeme gelmeye tüm hızıyla devam ediyor.

Bindiği uçağın inişinde cep telefonunu açması ve ortalığı birbirine katmasıyla olay yarattıktan hemen sonra basında yine bir Tilki haberi çıktı.

Hadise’nin konserinde ‘’Tilkiyi kovaladık, şampiyon sahnede’’ diye bir pankart açıldığı ortaya çıktı. Belçika doğumlu popçu da bunu beğenip sosyal medya hesabından paylaştı. Sonra bir tatsızlık çıkmasın diye paylaşımını kaldırdı. Ama geç kaldı. Ok yaydan bir kere fırladı. Sansasyon meraklısı magazinciler şimdi Hadise ile Aleyna arasında her an kavga çıkabilir umuduyla tetikte bekliyor. Aslında Hadise ile kapışmak Aleyna’nın daha çok işine gelir. 17 yaşındaki popçu ayağına gelen bu fırsatı şüphesiz en iyi şekilde değerlendirir. Daha önce de Demet Akalın ile bir polemik yaratmış, amacına kısmen ulaşmıştı. Hadise’nin televizyondaki ses yarışmasının jürisinde olduğundan beri dozu artan egosundan yararlanıp üstüne giderse bu kez hedefi on ikiden vurabilir. Çünkü biri şu anda eriştiği yeri korumaya çalışıyor. Diğeri ise önlenemez bir şekilde devamlı yükseliyor. Aleyna ayrıca bu konuda son derece kararlı görünüyor. Kapıdan kovsan, bacadan girecekmiş havası veriyor. Görünen köy kılavuz istemez. Tilki aldı başını gidiyor!

Haberin Devamı

Fındıkım dedi hasat zamanı geldi

Sevgililerin birbirlerine nasıl hitap ettikleri önemlidir.

Ne kadar sevdiklerini ve ne kadar değer verdiklerini gösterir.
‘Canım’, ‘Tatlım’ , ‘Hayatım’, ‘Birtanem’ ‘Ömrüm’, ‘Dünyam’, ‘Minnoşum’,
‘Prensim’, ‘Prensesim’ ‘Sevgilim’, ‘Şekerim’, ‘Erkeğim’, ‘Aşkım’ ve benzerleri popüler hitap şekilleridir. İnsanların hoşuna gider, onları mutlu eder. Ama hitap şekli fazla iddialı olursa sıkıntı yaratabilir.
Gençliğimde yurt dışında yaşamış, Osmanlı tarihine meraklı bir kız arkadaşım, bana herkesin içinde ‘Padişahım’ diye seslenirdi.
Utancımdan saklanacak delik arardım.
Murat Boz ile sevgilisi Aslı Enver’in ise artık saklayacak bir şeyleri yok. Birlikte kahve içerken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmışlar.
Murat, Aslı’nın yanına ‘Fındıkım’ diye yazarak ilişkilerinin yolunda gittiğini kanıtlamış.
Ne güzel!
İlk defasında mutlu sona ulaşmadan kısa süren sürpriz bir ayrılık yaşamışlardı.
Ünlü popçu arkadaşlarıyla bir gece kaçamağında yakalanmıştı. Belli ki bu olay ona ders olmuş. Artık aşkının kıymetini biliyor ve Aslı’ya ‘Fındıkım’ diye hitap ediyor.
Aslı da bari ona ‘Kocacığım’ desin. Hasat zamanı bir an önce gelsin!
Eskici değil yardımsever
Popçu Gülşen malının değerini bilen akıllı kadınlardan.
Kullanmadığı ne kadar eşya varsa hepsini internetten satışa çıkartmış.
Özellikle pahalı çantaları kadın hayranları tarafından kısa sürede kapışılmış.
Ünlü popçu bugüne kadar eski kıyafetlerinden toplam 50 bin TL kazanmış. Fena para değil ama Gülşen gibi varlıklı bir şarkıcı için önemli bir tutar değil.
Eskilerini satarak kazandığı parayı bir hayır kurumuna bağışlasa çok daha iyi olur.
Hem ihtiyacı olanlar yararlanır.
Hem böyle yapmakla kendisini gururlandırır.
Gülşen, dışı kadar içi de güzel bir kadındır.
‘Eskici Gülşen’ imajı onun için sıradandır.
‘Yardımsever Gülşen’ denmesi pırlantadır!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR