Bugüne kadar neredeydin Jelena yenge?

Bugüne kadar neredeydin Jelena yenge

Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleusa Sırbistan’da ünlü bir şarkıcıdır. Tarkan’ın ‘Şıkıdım’ ve ‘Şımarık’ parçalarını seslendirmiştir. Turbo-Folk ve Pop müzik türlerindeki çalışmalarıyla tanınır. Turbo-Folk nedir diye merak edenlerin Jelena’yı bir kez görmeleri yeterlidir. İki çocuk annesi 39 yaşındaki Sırp şarkıcı, göz kamaştırıcı fiziğiyle tam bir turbo sarışın bombadır. Gösterişli olma konusunda da dünyada rakip tanımamaktadır. Sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla Türkiye’de büyük hayran kitlesi edinen Jelena Yenge nihayet ülkemizde sahneye çıkacakmış. 27 Eylül’de İstanbul’da bir mekanda ilk konserini verecekmiş. ‘JK Ordusu’ adındaki fan gurubu da kendisini desteklemek için orda olacakmış. Jelena Yenge çok heyecanlıymış. Biz de en az onun kadar heyecanlıyız. Madonna gelse bu kadar ilginç olmazdı. Sonuçta onun şovunu daha önce gördük. Şarkılarını yıllarca dinledik hatta ezberledik. Ama Jelena Yenge öyle değil. Merak içindeyiz. Fotoğraflarında göründüğü kadar çarpıcı mı? Sesi, şarkıları, sahne performansı başarılı mı? Kendisini çıplak gözle yakından izlerken bunlara dikkat edebilecek miyiz?

Haberin Devamı

Bilmiyoruz! En son incecik bikinisiyle havuz başında şezlonguna uzanmış nargilesini içerken verdiği inanılmaz seksi poza tanık olmuştuk. Gördüklerimiz gerçek mi değil mi yakında ortaya çıkacak. Bugüne kadar nerdeydin Jelena Yenge? Gözlerimiz yollarda kaldı!

Gülü seven dikenine katlanır

Hande Yener’i kendisinden 12 yaş küçük sevgilisiyle fotoğrafını Instagram’da paylaştığına bir takipçisi pişman etmiş. Göğsüne kafasını yaslayan mahmur bakışlı sevgilisi için ‘’Yanındaki oğlun mu?’’ demiş. Hande küplere binmiş. Özetle ‘’Kıskanç haset yorum yapanların fotoğrafına baktım da gözüm kanadı. Yorum yapacaksan kendine yap canısı. İşin özü içinizle dışınızla güzelleşin öyle gelin’’ şeklinde bir tepki vermiş. İçini dökmek için başka şeyler de söylemiş. Yani 44 yaşındaki ünlü popçu çok sinirlendiğini kibarca belli etmiş. Hande’nin bam teline basmışlar. Belli ki aradaki yaş farkı onun için hassas bir konu. Pınar Altuğ’un durumu gibi. Bebek yüzlü eşi Yağmur Atacan ile birlikte olduğundan beri aynı sorunu yaşıyor. Arada bir öfkelense de artık huzurunu kaçırmalarına izin vermiyor. Hande de yakında etrafın ne dediğini umursamamayı öğrenecek. Ne demişler? Aşk her türlü zorluğa dayanır. Gülü seven dikenine katlanır!

Haberin Devamı

Sosyetik maço man

Eda Erol ile evliliği direkten dönen Alişan moral depolamak için Fransa’ya tatile gitmiş. Dünya jet sosyetesinin gözdesi Fransız Riviera’sı Cote d’Azur’u çok beğenmiş.

Cemiyet hayatımızın birçok tanınmış isminin de evlerinin olduğu Cannes’dan kendisine bir yer almaya karar vermiş. Nerden nereye? Türkücü Maço Man Alişan.

Sosyetik Maço Man oluyor!

DİĞER YENİ YAZILAR