Korkunç yenge Madam Nhu gitti kıskanç yenge Senhorita Adriana geldi

Dünyaca ünlü Victoria Secret markasının demirbaş meleklerinden Brezilyalı top model Adriana Lima Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile hararetli bir aşk yaşamaya devam ediyor. Yılın sürpriz aşkında arada sırada sürpriz gelişmeler oluyor. Tam ilişkileri sona ermiş olmalı derken, bitmediğine dair yeni bir haber çıkıyor. Olaylar planlı ve programlı bir şekilde medyaya yansıyor.

Son olarak Hara’nın eski sevgilisi oyuncu Beste Kökdemir Instgram’da Adriana’yı takibe almış. Ancak bunun farkına varan ünlü manken Beste’nin erişimini engellemiş. Beste bu duruma çok şaşırmış. “11 milyon takipçisi var. Beni nasıl fark edecek? Herhalde Adriana’ya kendisini takip ettiğimi Metin söyledi. Kadın da kızdı. Ben kim o kim? Kıskandı diyeceğim ama mümkün değil’’ demiş.

Beste yanılıyor. Adriana Yenge etrafında pervane gibi dolanan şöhretli, varlıklı, yakışıklı, sporcu, dünya görmüş hayranı olan o kadar erkek varken aralarından Hara’yı buluyor ve onunla ulu orta bir aşk yaşıyorsa bu dünyada her şey mümkün olabilir.

Haberin Devamı

60’lı yıllarda Güney Vietnam diye bir ülkeyi yöneten diktatör Diem’in kardeşinin karısı Madam Nhu’ya etrafa saçtığı dehşetten dolayı korkunç yenge derlerdi. Devir değişti. Korkunç Yenge Madam Nhu gitti, Kıskanç Yenge Senhorita Adriana geldi. Hep Aşk Tanrısı Eros’un minyatür versiyonu Küçük Eros Haraos yüzünden!

Kalıyorsa tamamdır gidiyorsa eyvallah

Hande Ataizi’nin televizyoncu eşi ve oğlu Leon’un babası Benjamin Harvey ile 5 yıldır devam eden uyumlu ve huzurlu bir evliliği var. Hatırlarsanız Hande’nin bundan önceki evliliği sadece 24 saat sürmüştü. Ünlü oyuncu ve sunucunun bu kez neyi değişik yaptığını merak etmişler.

Amerikalı eşiyle olan evliliğindeki başarısının sırrını sormuşlar. “Olumlu olumsuz ne kadar beter tarafım varsa Benjamin’in gözüne soktum. O gücü kendinde buldu ve ilişkimizi bu zamana getirdik. Büyük testlerden geçtik” şeklinde ilginç bir itirafta bulunmuş. Çok büyük bir sorun olmazsa kocasının çekip gitmeyeceğini söylemiş. “Benimle yaşlanır’’ demiş. Olumsuzu anladım da insanın olumlu tarafının beteri nasıl oluyor çıkaramadım. Hande’nin mutlaka bir bildiği olmalı. Baksanıza büyük testlerden geçmişler.

Haberin Devamı

Paylaşılan heyecanlar ve en olay dolu anlar evlenmeden önceymiş. Tevekkeli değil Hande evliliğin standart ve sıkıcı olduğunu söylemiş. Bunlar ne var ne yok her şeyi nikah masasına oturmadan yaşamışlar. Ancak sonunda da birlikte kalmayı başarmışlar. Aslında hayatlarını birleştirmeyi düşünen çiftlerin ilişkilerini sağlam temellere oturtabilmeleri için son derece akıllıca bir yöntem.

Beterin beterini en başta gözüne soka soka göstereceksin. Sonra bekleyeceksin. Kalıyorsa tamamdır. Gidiyorsa da eyvallah!

DİĞER YENİ YAZILAR