Ekrandaki yemek programları ve ben

Ekrandaki yemek programlarını büyük bir ilgiyle takip ediyorum. O kadar güzel yemekler pişiriyorlar ki izleyenlerin iştahı açılıyor. Gurme aşçılar, ünlü konuklar birbirinden havalı. Tabağa konulan her şeyin ‘yeme de yanında yat’ türünden manzarası var. İnsan daha ne isteyebilir? Gürbüz gördükleri için beni de birkaç defa bu programlara davet etmişlerdi. Herhalde “Bunun önüne ne koysak yer” diye düşünmüşlerdi. Ama karşımda burun kıllarına kadar yakından çeken kameralar olunca ben hiç rahat edemedim. Örneğin bir keresinde yediğim somon aşırı tuzlu gelmişti. “Nasıl olmuş?” diye sorduklarında yüzümü buruşturmak yerine gülümseyerek “çok lezzetli” diye kameranın içine baka baka yalan söylemek zorunda kaldım. Yoksa ya çekimi durdurup her şeyi yeni baştan yapacaklardı ya da beni oradan kovacaklardı. Bir başka programın sonunda programın sunucusu aşçıya borcum ne kadar diye sordum. Espri yaptığımı anlamadı ciddiye aldı.Şaşkın şakın yüzüme baktı. ‘Estağfurullah’ deyiverdi.

Haberin Devamı

Bir keresinde de ünlü bir kadın oyuncumuzun kendi elleriyle pişirdiği kurabiyeyi yerken öksürük krizine girmiş, boğuluyorum numarası yaptım.

Ünlü oyuncu başta olmak üzere stüdyodakilerin hepsi panikledi. Şaka yaptığımı söyleyince de hiçbiri gülmedi. Neden ekran başında oturup izlediğim televizyondaki yemek programlarına artık davet edilmediğim anlaşılmıştır sanırım!

Nihayet Kıvanç’tan daha güzelini bulmuşlar

Kıvanç Tatlıtuğ ile bir jean firmasının reklamı için kamera karşısına geçecek partneri bulmuşlar. Yakışıklı oyuncuya dünyaca ünlü Victoria Secret markasının meleklerinden Megan Williams eşlik edecekmiş. ‘Kıvanç’a melek partner’ diye başlık atmışlar.

14 yaşında keşfedilen ve kariyerine ABD’de sürdüren İngiliz top model henüz 23 yaşındaymış. Zarifliği, stili, sportif vücudu ve olağanüstü güzelliğiyle dikkat çekiyormuş.
En önemlisi güzel olması. Çünkü Kıvanç güzel adam. Hayranları, beğenenleri, seveni çok. Bugüne kadar rol aldığı dizilerdeki partnerlerini ona yakıştırmakta zorlandılar. ‘Kurt Seyid ve Şura’da birlikte oynadığı Farah Zeynep Abdullah’a demediklerini bırakmadılar. Bir çifti ekranda karşınızda gördüğünüzde kadından çok erkeğin fiziği dikkatinizi çekiyorsa dengesiz bir durum var demektir. Nihayet sonunda sorunu çözmüşler. Kıvanç’dan daha güzelini bulmuşlar!
Tom Cruise’un kalçası doğal mı aparat mı?
Tom Cruise’un ‘Valkyrie’ adındaki filmin bir sahnesinde ünlü aktörün düştüğü yerden kalkarken kalçasında tuhaf bir görüntü varmış. Dikkatli olarak yakından incelendiğinde Tom’un kalça aparatı kullandığı ortaya çıkıyormuş. Ünlü yıldızının söz konusu sahnede dublör kullandığı iddia ediliyor. Kalçasını korumak amacıyla aparat takılmış olabilir deniliyor. Ancak Cruise’un dublör kullanmaktan hoşlanmadığı biliniyor.Tom Cruise’un kalçası doğal mı aparat mı hiç önemli değil. Boyu kısa olduğu için birçok sahnede altına takoz koyuyorlar. Ya yarım dünya şeklindeki devasa kalçalarıya ünlü Kim Kardashian bu aparattan kullanıyorsa. İşte o zaman kelimenin tam anlamıyla bundan büyük bir hayal kırıklığı olamaz!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR