Başoğlu’nun başa çıkamadığı skandal

Murat Başoğlu bu yaz çok konuşuldu. Teknesinde eşine ihanet etmesi ve tutarsız açıklamaları bunda büyük rol oynadı. Televizyonu bıraktığını ve emekli maaşıyla geçineceğini açıkladı. Derken 50 yaşındaki sunucunun, ismini hatırlamadığı ve tanımadığını iddia ettiği, daha sonra hedef şaşırtmak için Olga diye isim uydurduğu kadının öz ağabeyinin evli kızı olduğu iddia edildi.

Murat Amca’ya ait bir spor salonunda hep birlikte çalıştıkları söylendi. Kadının kocasının olaydan sonra psikolojisi bozuldu. Davalar havada uçuştu. Kim bilir daha neler olacak demeye fırsat kalmadan Murat’ın aynı kadınla bir yıl önce çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı. Video elden ele dolaşıyor diye haber sitelerinde manşetler atıldı. Bu arada 14 yıllık eşi ve çocuğunun annesinin, Murat’tan 2 yıl önce boşandığı ve daha sonra tekrar evlendikleri öğrenildi. Bundan sonraki gelişmeler konusunda tahminde bulunmak mümkün değil. Başoğlu’nun başa çıkamadığı skandalın sonu gelmek bilmiyor. Ancak kadın erkek ilişkileri hakkında bir öngörüde bulunmak o kadar zor değil. Biten bir ilişkiye bir fırsat daha vermeden bitme nedenini çok iyi düşüneceksin.

Haberin Devamı

Yoksa yaptığın bir hatayı yeni bir hatayla düzeltmek hatasına düşersin.

Üzüm üzüme baka baka kararır! Ya Burcu?

Burcu Esmersoy çağdaş ve modern giyinen kadın. Üstüne başına görüntüsüne dikkat eder. Kendine yakışanı seçer. Parasını kıyar. Marka kullanır. Burcu son olarak ‘Dünya Güzellerim’ adındaki gezi programı için Bülent Ersoy namı diğer Bülent Abla, kısaca Babla, Safiye Soyman ve Türk Afrodit Banu Alkan ile Uzak Doğu turuna çıkmıştı. Bir ay kadar onlarla birlikte çalışmıştı. Her gün yanlarındaydı. Çeşitli ülkeler dolaşmıştı. Babla ve Afrodit’ten etkilenmemiş olması imkansız. Safiye Hanım da cabası.

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler. Ama bu Dünya Güzelleriminki tartışılır. Çünkü giyimleri son derece görkemli ve abartılı. Onun için Burcu’nun çok dikkatli olması gerekiyor. Ne demişler?

Üzüm üzüme baka baka kararır.

DİĞER YENİ YAZILAR