Onlar ermiş muradına

Ocak 2016’dan beri birlikte olan ve bir süre önce kısa süreliğine ayrılan Murat Boz ile Aslı Enver çifti sonunda evlilik kararı almış. Ünlü popçu Kurban Bayramı’ndan sonra Aslı’yı ailesinden isteyecekmiş.

Aynı gün yüzükler takılacakmış. Düğün tarihi 2018 yazı olarak belirlenmiş. Keşke fazla uzatmasalardı. Bir yıl kısa bir süre değil. Araya zaman girince ne olacağı belli olmuyor.

Hatırlarsanız Murat’ın yaptığı ve eline yüzüne bulaştırdığı bir gecelik kaçamak yüzünden ayrılmışlardı. Hayranları ortalığı ayağa kaldırmış, Murat’ı yoldan çıkaran arkadaşını suçlamıştı. Neyse ki krizi çabuk atlattılar ve mutlu sona birlikte ilk adımı attılar.

Umarım bu kez kazasız belasız hayatlarını birleştirirler. Biz de rahat ederiz onlar da. Ne demişler?

Onlar ermiş muradına.

Biz çıkalım kereviz ağacına!

Davul dengi dengine manken denginin üstünde çalar!

Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ile uzun süre flört edip ayrılan Özge Ulusoy, bir süre önce bir söyleşide kendisini eleştirenlere “Ne yapalım fakirle mi çıkalım?” yanıtını vermesi gündeme oturmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü manken doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali ilişkide maddiyatı ön plana aldığı için tepki çekmişti.

Konu kapandı derken manken Elif Ece Uzun da “Maddi durumu benden aşağı olan biriyle asla evlenmem. Davul bile dengi dengine çalar” demiş.

Özge ve Elif Ece 34 yaşına gelmiş. Kariyerlerini belli bir yere getirmiş. Alınlarının teriyle bir birikim edinmiş.

İki ayaklarının üstünde kimseye muhtaç olmadan durabilmek için çalışmış. Kim bilir ne fedakarlıklar yapmış ve ne zorluklarla karşılaşmış.

Yediklerinden, içtiklerinden ödün vermiş, formda kalabilmek için uğraşmış. İkisi de son derece acımasız ve zor bir sektörde ön plana çıkmayı başarmış.

Şimdi de bütün bu uğraşlarını aşk uğruna sıfırlayacaklar.

Güzelliklerini, şöhretlerini, kazandıklarını harcayacaklar.

Dünyanın neresinde görülmüş bunun bir örneği?

Yeşilçam zamanındaki Türk filmleri için bile inandırıcı bir senaryo olmazdı.

Ne demişler?

Davul dengi dengine, manken denginin üstünde çalar!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR