Sibel Can’ın balkon konuşması

Sibel Can’ın balkon konuşması

Sibel Can, Çeşme’de kaldığı otelin balkonunda görüntülenmiş. Güneş gözlükleri, beyaz pareosu ve bikinisiyle fotoğrafının çekildiğinden haberi yokmuş havasında seksi pozlar vermiş. Kameralara yakalanmamak için uzun süredir yazları yurt dışında tatil yapan ünlü sanatçı yıllar önce bir başka otelin balkonunda üryan dolaşırken yakalanmıştı. Aradan yıllar geçti. Kilolar bir gitti, iki geldi. Sibel sonunda istediği forma girdi. Muhabir dostlarını arayıp müjdeyi verdi. Cep telefonunu alıp bikinisiyle balkona çıktı. Konuşuyormuş gibi yaptı. Hazırda bekleyen flaşlar patladı. Hiç farkına varmamış gibi davrandı.

Sibel Can’ın kendine özgü balkon konuşması başladı!

Sibel Can’ın balkon konuşması

Gururumuz Maço Küçük Eros Haraos

Brezilyalı süper model Adriana Lima, Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile kısa süre önce son derece medyatik bir aşk yaşadı. Dünyaca ünlü Victoria’s Secret markasının demirbaş meleği ulu orta öpüştüğü, ateşli pozlar verdiği ufak tefek aşığı Metin Hara için ‘Aşk tanrısı Eros’un küçük versiyonu olmalı’ dedirtti. Adriana daha sonra tek başına ülkesine geri döndü. O günden beri de Türk sevgilisini ne aradı, ne sordu, ne de bir mesaj attı. Anlayacağınız ‘yenge’ diye bağrımıza bastığımız Adriana çok vefasız çıktı. Bir de üstelik eski sevgilisi Yunanlı Miltiadis Kastanis ile çekilmiş samimi bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Bu olay bardağı taşıran son damla oldu. Hara derhal harekete geçti. Adriana’dan fotoğrafı derhal kaldırmasını istedi. Kibar bir dille “Komşularımızla benim aramı bozma. Tepemi attırma. İkinizi de alırım ayağımın altına ezerim” dedi. Adriana bunun üzerine sindi ve hemen fotoğrafı sildi. Üstelik ızbandut gibi duran yanındaki Yunanlının eşcinsel olduğunu söyledi. Hara da böylece bir Türk olarak maçoluğunu bütün dünyaya göstermiş oldu. Kendisiyle ne kadar övünsek azdır. Gururumuz Maço Küçük Eros Haraos!

Haberin Devamı

Mikonos’tan Yunanlı turist mi geliyor?

Bodrum’da sahneye çıkan Demet Akalın kendisini dinlemeye gelen bir gurup izleyicinin şarkılarına eşlik etmeyip coşkusuz kalmalarına içerlemiş. “Burada bir tek eğlenmeyen siz varsınız. Mikonoslu Yunan turistler gibisiniz. Cool mu takılıyorsunuz” diye onlara çıkışmış. “Hepimiz kıroyuz, hepimiz arabesk dinliyoruz. Kalkın da oynayın biraz” demiş. ‘Popun Kraliçesi’ lakaplı şarkıcı güzel söylemiş. Hepimiz kıroyuz. Hepimiz arabesk dinlemeyi seviyoruz. Dans edeceğimize sırf cool gözükmek için olduğumuz yerde kazık yutmuş gibi çakılıp kalıyoruz. Bunların hepsi doğru. Benim takıldığım nokta başka. İbrahim Tatlıses’in “Urfa’da Oxford vardı da biz mi gitmedik?” demesi misali. Yaz aylarında Türklerle dolup taşan Mikonos’tan buralara Yunanlı turist geliyor da biz mi görmedik? Dünyadan haberimiz yok farkında değiliz!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR