Ebru’nun hayatı sansasyon

Ebru Şallı bir süre önce teknede el ele yeni sevgilisiyle görüntülendi. Hemen akabinde söz konusu kişinin evli bir işadamı olduğu öğrenildi. Önce uzun süredir eşinden ayrı ve boşanmaya çalışıyor dendi. Sonra adamın on yıllık eşinin kendisinden hamile olduğu söylendi.

Kadıncağız aldatıldığını öğrendiğinde çok şaşırdığını itiraf etti. “Büyük bir şok yaşadım. Serumla ayakta durabiliyorum” dedi. Ayrıca Ebru’nun yeni sevgilisinin öfke kontrolü sorunu yaşadığı ve geçmişte eşine şiddet uyguladığı iddia edildi.

Son olarak nerde kalındığını hatırlamıyorum. Bildiğim kadarıyla Ebru hala aynı adamla birlikte.

Adamın eşi de pes etmiş ve boşanmaya karar vermiş vaziyette. Ebru bu olaydan dolayı çok tepki çekti, çok üstüne gidildi. Bugüne kadar başından iki evlilik geçmiş aslan gibi iki erkek çocuk sahibi 40 yaşındaki ünlü pilatesçi sonunda dayanamayıp isyan etmiş.

“Cidden amacınız ne? Neyin peşindesiniz? Benim gidip Boğaz Köprüsü’nden atlamamı mı istiyorsunuz? Neden öldürme, yok etme peşindesiniz?” diyerek olayı melodramatik bir boyuta çekmiş.

Haberin Devamı

Ebru Şallı güzel ve yetenekli bir kadın. Kendisinin de hatırlattığı gibi topluma sağlıklı yaşamı aşılamış, pilates öğretmiş, çalışkan, kendini sürekli geliştiren üretken bir kadın.

Ancak medyatik olmayı ve magazin sayfalarında resminin, haberinin çıkmasını fazlasıyla seviyor. Bu nedenden dolayı durduk yerde çarpıcı açıklamalar yapıyor. Boğaz Köprüsü’nden atlamak gibi saçmalıklardan bahsediyor. İşte o zaman da “Ebru’nun hayatı sansasyon” dedirtiyor!

Amca işini de çişini de bilir

Müzik dünyasının ‘Amca’ lakaplı şarkıcısı İlhan Şeşen Bodrum’da ATM’den para çekerken sıkışmış. Tabi ihtiyacını gidermek için umumi tuvalet aramamış. Bankanın duvarını kullanmış. Tam o esnada da yazları Bodrum’da ünlülerin etrafında 7/24 devriye gezen paparaziler tarafından görüntülenmiş. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay da bu olayı üstüne vazife edinmiş ve sert tepki göstermiş.

Twitter hesabından “Bu ne rezillik” demiş. Nurgül yanılıyor. İlhan Şeşen gidip de herhangi bir yerde ulu orta tuvalet ihtiyacını gidermemiş. Özellikle hesabının olduğu bankanın duvarını seçmiş. 69 yaşındaki sanatçı deneyimlidir. Bankaların sadece kendi kazançlarını hedefleyerek çalıştıklarını ve müşterilerine portföylerindeki mevduatın tutarı kadar itibar gösterdiklerinin farkındadır. Bu eylemle de protestosunu göstermek istemiştir.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR