İmam bayıldı durumu

Sinan Akçıl ilginç laflar eden popçularımızdan. Tıpkı konuştuklarında farklı bir dünyada yaşıyormuş havası verebilen ünlü meslektaşları Mustafa Sandal ve Serdar Ortaç gibi. Sinan yine bu konudaki marifetlerini göstermiş. Tarkan’ın son albümünü tam olarak dinlemediğini söylemiş. “Kendisine ayrımcılık yapılıyor. Bu benim gibi genç sanatçıları üzüyor. Tarkan hep aynı tarzda şarkılar söylüyor. Değişime açık değil” demiş. Duyan da 34 yaşındaki Sinan’ı kariyerine yeni başlamış, müzik sektöründe daha dün boy göstermiş, çıkış yapmayı bekleyen, çiçeği burnunda popçu filan sanır. Tarkan’ın şarkıları sanki hep aynı da Sinan’ın şarkıları birbirinden farklı ve renkli. Sinan ayrıca sesinin yeterli olmadığı yolunda yapılan eleştirilere “Ben şarkılarını

iyi anlatan bir yorumcuyum” cevabını vermiş. Popçu değil meğer tiyatrocu olmalıymış. 25 yaşındaki sevgilisi Rumen şarkıcı Otila’nın Kuran okuduğunu ve Müslüman olmayı düşündüğünü iddia etmiş. “Ben de kendisine yardımcı oluyorum” demiş. Ünlü popçu çarpıcı açıklamalarına devam etmiş. Hayatına giren 3 kadına da evlilik teklif ettiğini itiraf etmiş. “Ama iş resmiyete dökülmeden ayrıldık. Bugüne kadar 2 kez imam nikahı ile evlendim. Kim olduklarını söylemem” demiş. İmamın ismini verseydi keşke. Ona sorardık. Neyse şu aralar havalar pek müsait değil zaten. Kavurucu sıcaklardan rekor seviyelere erişen nem oranından hepimiz çok fena bunaldık. İmam geçmişte kıydığı nikahları hatırlamasa yeridir. Sinan için imam bayıldı durumu söz konusu olabilir!

Haberin Devamı

Sessiz atın çiftesi pek olur

Murat Başaoğlu Bodrum’da teknede tanımadığı ve ismini bile bilmediğini iddia ettiği bir kadınla öpüşürken görüntülendi.

Ünlü sunucu eşini aldatmasıyla birlikte hayal edemediği kadar gündeme geldi. Pişman olduğunu söyledi. “Eşeklik yaptım, cezasını çekeceğim. Karım herhalde beni boşar” dedi. Ancak olaylar umduğu gibi gelişmedi. İhanet haberinin ardından Murat’ın 14 yıllık eşi Hande Bermek “Bu deneyimi sevgiyle kucaklayıp değerlendiriyorum” şeklinde tuhaf bir tepki verdi. Akabinde kendisine ihanet eden eşi ile evlerinin bahçesinde oğullarıyla birlikte vakit geçirirken görüntülendi. Murat’ın yerinde olsam Hande’nin bu denli ulvi anlayış göstermesine şüphe ile bakar ve çok korkardım. Pılımı pırtımı toplar derhal yanından kaçardım. Dünyada hiçbir kadın eşinin ihanetini unutmaz. Onu asla affetmez. Sesini çıkartmıyor, bağırıp, çağırmıyorsa mutlaka bir planı vardır. İntikamını yıllar boyunca gıdım gıdım alacaktır. Kocasına hatasını sürekli olarak hatırlatacaktır. Her fırsatta iğneli sözlerle, manidar bakışlarla onu herkesin içinde doğduğuna pişman edecektir. İlk başta sessiz kalmayı tercih ediyorsa ufukta fırtına var demektir. Ne demişler? Sessiz atın çiftesi pek olur!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR