‘Selfie’ yerine ‘Not Me’ filme daha çok yakışırdı

‘Selfie’ yerine ‘Not Me’ filme daha çok yakışırdı

Hülya Avşar’ın güzelliği efsanedir. Doğaldır ve gerçektir. Gözleri ömre bedeldir. Hülya yıllanmış şarap misali olgunlaştıkça daha çekici oldu. Her zaman kendine iyi baktı ve formunu korumayı başardı. Özgüveniyle, kendine özgü havasıyla cazibesine cazibe kattı. Hülya şimdi de kendi yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği otobiyografik bir filmle karşımıza çıkacakmış. Uzun süredir büyük bir hassasiyetle hazırladığı projesinin adını ‘Selfie’ koymuş. Filmin tanıtımı için kamera karşısına geçmiş. Kısacık saçları, yakıcı bakışları, incecik bedenini saran dik yakalı siyah üstü ve file siyah çoraplarıyla son derece seksi bir poz vermiş. Fotoşop sayesinde 54 yaşındaki sevgili Hülya en az 20 yaş gençleşmiş. Bildiğimiz Avşar Kızı gitmiş onu andıran genç ve güzel bir hatun gelmiş. Durum böyle olunca insan ister istemez düşünüyor. “‘Selfie’ yerine ‘Not Me’ yani ‘Ben Değil’ ismi filme daha çok yakışırdı” diyor!

‘Selfie’ yerine ‘Not Me’ filme daha çok yakışırdı

Ali Kaptan usulü sörf

Sevgili Erkan Petekkaya hissiyatını iyi kullanır ve doğru projelere yatırım yapar. Erkan’ın kariyerindeki en popüler dizilerden biri ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ adını taşıyordu. Ünlü oyuncu dizide Ali Kaptan rolünü oynuyordu. Ali Kaptan her türlü ruh haline sahip bir karakterdi. Erkan bu karakteri canlandırmanın kendisini yorduğunu iddia edip 2 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Ancak Ali Kaptan karakteri deneyimli oyuncuyu fazlasıyla etkilemiş olmalı ki o da her türlü ruh haline sahip olduğunu göstermeye başlamış. Önce geçtiğimiz haftalarda ailece Singapur’a tatile çıkmış. Ancak memnun kalmamış.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından “Sabah buradan kaçıp kurtulacağız” demiş. Eşini, oğlunu alıp Göçek koylarında mavi tura çıkmış.Kafasına göre takılmaya başlamış. Gün boyu paleti ve şnorkeliyle denizde vakit geçirmiş. Derken aklına orijinal bir fikir gelmiş. Sörf tahtasını teknesinin zodyağına bağlamış. Tahtanın üstüne tutunarak waterboard yapmaya çalışmış. Başarılı olamamış ama ortaya ilginç görüntüler çıkmış. Ünlü oyuncu 46 yaşında farkında olmadan yeni bir akım bile başlatmış olabilir. ‘Ali Kaptan Usulü Sörf’ yapanlar yakında denizlerimizde görülebilir!

Haberin Devamı

‘Selfie’ yerine ‘Not Me’ filme daha çok yakışırdı

Beren’in Gazino’su

Beren Saat yeni sezonda bir dönem dizisiyle ekrana dönüş yapacakmış. 1960’lı yıllarda geçen ‘Gazino’ dizisinde başrolü oynayacakmış. Ünlü oyuncunun bölüm başına 120 bin lira alacağı söyleniyor. Ayda 480 bin TL azımsanacak bir rakam değil. Dizinin bütçesi kabarık olmalı. Beren son olarak yine bir dönem dizisi olan ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Kösem Sultan’ı canlandırmıştı. Dizi reytinglerde büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Daha sonra da kadrosundan apar topar ayrılmıştı.

Şimdi sırada ‘Gazino’ adında yeni bir proje var. Bakalım Beren’in Gazino’su dolup taşacak mı, yoksa boş mu kalacak?

DİĞER YENİ YAZILAR