Aldatırken yakayı ele verenin başka çaresi yok

Bir erkek kadınını aldatırsa hayatının en büyük hatasını yapar. Çünkü eninde sonunda yakalanma tehlikesi vardır.

Dünyada hiçbir zevk de düşüncesi bile ürkütücü olan bu riski almaya değmez. İhanete uğrayan kadın erkeğini asla affetmez. Ona yapabileceği en büyük iyilik derhal onu terk etmektir. Ama kadınların çoğu bunu özellikle yapmaz. Sırf intikamını almak için erkeğin yanında kalır. Af etmiş, olayı unutmuş gibi davransa da her fırsatta o adama yaptığını hatırlatır. Planlı ve programlı olarak uyguladığı işkenceyi manidar bakışları ve iğneli laflarıyla uzatabildiği kadar uzatır.

Erkek daha sonra ne yaparsa yapsın bir daha artık ona yaranamaz. Ne derse desin sürekli şüphe içinde olan kadını kendine inandıramaz. Onun için ihanet ederken yakalanan erkek için en iyi taktik olayı inkar etmektir. Kadının elinde ihanetin belgesi de olsa bu taktikten asla ve asla vazgeçmemektir. Tıpkı İbrahim Kutluay gibi. 11 yıllık eşi Demet Şener ile boşanma davası süren eski milli basketbolcu ihanetle ilgili bir soruya ‘’Yok öyle bir şey demiş.’’ Bunu duyan ve ihanete uğradığını öğrendiğinden beri öfkesi dinmek bilmeyen Demet daha da küplere binmiş. ‘’He oldu biz de ruh hastasıyız’’ diye sinir içinde tepki vermiş. Ne olursa olsun İbrahim doğru yolda. Aldatırken yakalanırsan gözünü bile kırpmadan her şeyi inkar edeceksin.

Haberin Devamı

Başını dik tutup sonuna kadar direneceksin. Başka çaresi yok!

Alişan usulü evlilik

Cumhurbaşkanımıza verdiği sözle evliliğini memleket meselesi haline getirmeyi başaran Alişan konuyla ilgili bir röportaj vermiş

41 yaşındaki Alişan televizyondaki evlilik programları sunucularından Esra Erol’un kardeşi olan müstakbel zevcesi Eda Erol’a evlenme teklif etmediğini söylemiş.

‘’Görücü usulü evleniyoruz. İstemeye gittik ya’’ demiş. Kıskanç bir erkek olduğunu, eşinin çalışmasını istemediğini, oyunculuk yapacaksa da ancak kendisiyle birlikte bir dizide oynayabileceğini sözlerine eklemiş. ‘’Eda terliklerimi ayağıma getirecek’’ diye iddialı bir laf etmiş. Evleneceği kadının herkesin dikkatini çekecek kadar gösterişli olmamasını istediğini, çarpıcı güzelliğiyle tanınan İrlandalı manken Chloe Loughnan’la evli olan Serdar Ortaç gibi eşine gösterilecek ilgiyi hoş görüyle kabullenemeyeceğini itiraf etmiş. Ekranda uzun yıllardır partnerliğini yapan ve tepesinden bakan samimi arkadaşı Çağla Şikel’in aksine, Alişan’ın evleneceği kadının boyuna da uygun olması gerekiyormuş. Kendi deyimiyle yanında anormal güzel ve kendisinden uzun bir kadın istemiyormuş.

Haberin Devamı

Düğün tarihini de nikah şahidi olmasını umduğu Cumhurbaşkanımızın takvimine göre belirleyecekmiş. Alişan görücü usulü evlendiğini söylüyor. Ama açıklamalarına bakılırsa ünlü türkücü Alişan usulü dünya evine giriyor!

DİĞER YENİ YAZILAR