Karşınızda yeni güzelimiz Fotohülya Avşarşop

Hülya Avşar uzun zamandır ortalıkta yoktu. Arada bir televizyonda talk şov yapıyordu.

Gündemdeki ünlü isimlerle güncel söyleşilerde bulunuyordu. Kendisinden çok konukları ve onların ilginç açıklamaları konuşuluyordu. İlgi odağının her daim üstünde olmasına alışık olan ünlü yıldız buna daha fazla dayanamamış.

Instagram hesabından etrafı yakan bakışlarıyla çektirdiği bir fotoğrafı paylaşmış. Siyahlar içine bürünüp derin göğüs dekoltesi ve çıplak ayaklarıyla son derece seksi bir poz vermiş. Kalp emojileri ekleyerek fotoğrafını daha da gizemli bir hale getirmeyi başarmış. Eleştirmek için tetikte bekleyen internet trollerini hüsrana uğratmak ve sinirlerini bozmamak için de paylaşımını yorumlara kapatmış. 54 yaşındaki Hülya’nın olgun ve dolgun cool kadın pozu kısa süre içinde binlerce beğeni almış.

Ünlü yıldızın genleri olağanüstü güzel olduğu için estetik desteğe ihtiyacı yok. Alımlı ve çekici görünmesi için fazla bir makyaj yaptırmasına da hiç gerek yok. Resimlerini fotoşop yöntemiyle kusursuz ve daha cazip hale getirmesi ise ayrı konu. Bu devirde onu yaptırmayanı zaten dövüyorlar. Ancak bu kez fotoşopu biraz fazla kaçırmışlar. Bildiğimiz, tanıdığımız Avşar Kızı gitmiş. Fotohülya Avşarşop diye yeni biri gelmiş!

Haberin Devamı

Karşınızda yeni güzelimiz Fotohülya Avşarşop

Karıştırma cep telefonumu koydurtma şifreyi

Cep telefonları çıkalı hayatımız ne kadar kolaylaştıysa onların yüzünden karşı cinsle olan ilişkilerde durduk yerde bir tatsızlık çıkmasını önlemek bir o kadar zorlaştı. Eşler, sevgililer birbirlerinin cep telefonlarına karşı zamanla hassaslaştı. Hatta hassasiyet bir yana hepsi şüphe içinde resmen kıvranmaya başladı.

‘’Acaba benden habersiz kimi aradı, kimlerle konuştu, kimlerle mesajlaştı, neden sessize aldı, başka hattı, başka telefonu mu var’’ diye içi içini yiyen, kıskançlık krizi geçiren, huzursuz kadın ve erkeklerle doldu dünyamız.

Sadece bizde değil her ülkede durum aşağı yukarı aynı. Cep telefonları sürekli olarak sevgililerin gözetimi altında.

Çiftlerin ne kendilerine ne karşılarındakine ne de ilişkilerine güveni kalmadı. Bu yüzden eşinin veya sevgilisinin telefonunu karıştırırken yakayı ele verenler var.

Haberin Devamı

Ekranın moda ve stil ikonu, yarışma jürisi yıldızı Ivana Sert’in 3 yıllık sevgilisi gibi. 37 yaşındaki Belgrad doğumlu güzel, tatile gittikleri St. Tropez’de denize girdiğinde iddiaya göre sevgilisinin cep telefonunu karıştırdığını ve mesajlarına baktığını fark etmiş. Ivana bir Akrep Burcu kadını olarak sudan çıkar çıkmaz derhal harekete geçmiş.

Kıyameti koparmış. Ortalığı birbirine katmış. Bağırmış, çağırmış, tartışma çıkarmış. Olaydan sonra da önlemini almış. Cep telefonuna şifre koymuş.

‘Açtırma kutuyu söyletme kötüyü’ misali. Karıştırma cep telefonumu, koydurtma şifreyi!

Anlaşıldı mı?

DİĞER YENİ YAZILAR