Uçtu uçtu Tarkan uçtu

Tarkan "10" isimli yeni albümü ve Temmuz ayı başındaki Açıkhava konser serisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Tarkan "10" isimli yeni albümü ve Temmuz ayı başındaki Açıkhava konser serisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Süperstar Ajda Pekkan gibi Megastarımız da her zaman işini ciddiye alıyor.

Kendisini sevenleri hayal kırıklığına uğratmamak için elinden geleni yapıyor.

Seçtiği parçaların kaliteli olmasının haricinde fiziki görüntüsüne de önem veriyor.

Sahne performansından geçerli not alabilmek için formunu üst seviyede tutuyor.

Tarkan’ın evlilik hayatının verdiği rahatlıkla aldığı fazla kiloları vermek için bundan kısa bir süre magazin sayfalarında önce sıkı bir rejime girdiği haberi çıkmıştı.

Hatta ünlü sanatçının hafiften göbekli bir fotoğrafını da basmışlardı.

Kilolu haliyle yakalanmamak için ancak gece yarılarından sonra sokağa çıkıp yürüyüş yapabildiğini yazmışlardı.

Tarkan kendini salıp koyuverdiği iddiaları yalanlarcasına şimdi bomba gibi ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Havada dans ediyormuş havası veren, ağzı bir karış açık, tek eli yüreğinin üstünde son derece enerjik ve fit pozlarını basına verdi.

Bu kareler de onun bunca yıldır zirvedeki yerini nasıl koruduğunu, ‘Megastar’ ünvanına neden layık görüldüğünü gözler önüne serdi.

Okul öncesi oyundaki gibi.

Uçtu uçtu ne uçtu?

Tarkan uçtu Tarkan!

Bu işler sadece parayla değil hem parayla hem sırayla

Medyatik futbolcu Caner Erkin, ligin sona ermesiyle birlikte 2 Ocak 2017’de evlendiği ikinci eşi oyuncu Şükran Ovalı ile İspanya’nın çılgın partileriyle ünlü adası İbiza’ya tatile gitmiş. Mutlu çift gündüz beachclub’larda, gece nightclub’larda gönüllerince eğleniyormuş.
Plajda gülümseyerek karpuz yedikleri bir fotoğraflarını paylaşmışlar. Kıskananları çatlatmışlar.
Bu arada Caner’in 1,5 yıl önce olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Asena Atalay için kemer sıkma dönemi başlamış.
Beşiktaşlı futbolcu ile evliliği sırasında lüks evlerde oturan son model egzotik spor otomobiller kullanan, sürekli tatile çıkan ve arkadaşlarıyla gezen Asena oturduğu dairenin kirası fazla gelince daha mütevazi bir yere taşınmak zorunda kalmış.
Anlayacağınız şu anda "Caner sefada, Asena zorda" gibi bir durumla karşı karşıyayız.
Ama bu işler böyledir. Gezme, tozma, gülme, eğlenme, havanı atma, gününü gün etme. Sadece parayla değildir. Hem parayla hem sırayladır.
İkisi de Caner’de olduğuna göre. Asena’ya söyleyecek laf kalmıyor!
Alişan ateşle oynuyor
Alişan evlenmesini bir memleket meselesi haline getirmeyi başardı. Ne A.B ile olan müzakereler ne döviz kurunun dalgalanması ne turizmi canlandırmak için alınan tedbirler ünlü türkücünün yakında damat olacağı kadar gündeme gelmiyor. Canım Türkiyem Alişan’ın dünya evine girmesine kilitlenmiş vaziyette. Alişan bu konuda Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü tutmak ve en kısa sürede evlenmek istiyor. Çöpçatanların Kraliçesi Esra Erol sayesinde kendisine uygun bir eş de buldu. Esra’nın kız kardeşi Eda ile tanıştıktan sonra aradığı gelin adayına sonunda kavuştu.
Alişan Cumhurbaşkanı ve eşinin sanatçılar için verdiği iftar davetine katıldıktan sonra nikah şahitliğini de sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağını müjdeledi. Allah sonsuza dek mutlu etsin. Ancak bu evlilik işleri hiç belli olmaz. Her zaman umduğun gibi gitmeyebilir. Tatsız bir boşanma ile de sonuçlanabilir.
Ülkenin en güçlü resmi otoritesi şahitliğini yapıyorsa. O nikahı bozmak ve verdiğin sözlerden dönmek çok zor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR