Zenginler, fakirler ve mankenler

Zenginler, fakirler ve mankenlerin bir araya gelmesi sadece filmlerde olur. Bakın manken Özge Ulusoy bu klişeyi nasıl anlamış...

Özge Ulusoy’un geçenlerde bir öğrencinin kendisine mankenlerin neden hep zengin iş adamlarıyla çıktığını sorduğunda “Gidip fakirlerle mi çıksınlar yani anlamadım” diye yanıtlaması olay oldu.

Ünlü mankenin maddi durumu kötü olanları küçümsediği, zengin-fakir ayırımı yaptığı ve ilişkilerinde aşkı değil parayı tercih ettiği şeklinde yorumlar yapıldı.

Özge daha sonra “Sözlerinin arkasındayım yanlış yerlere çekilmesin” dedi. 34 yaşındaki Ankaralı manken hayaller dünyasında yaşıyor olmalı. Doğru söyleyenin 9 köyden kovulduğunu unutmuş.

Sosyal medya olalı her söylenen sözün yanlış yere çekildiğinin farkında değil.

Bu soruyu soran öğrenci kardeşimiz ise uzayda yaşıyor herhalde. Mankenlerin güzel görünebilmek için yaptıkları masraflardan, bulundukları ortamlarda tanıştıkları insanlardan, hayat tarzlarından ve formda kalabilmek için katlandıkları zorluklardan, maddi, manevi yükümlüklerinden haberi yok. Mankenler isteseler bile fakirlerle çıkamazlar. Çünkü apayrı dünyalarda yaşıyorlar. Hayat artık eski Yeşilçam dönemindeki gibi saf, temiz ve duygu yüklü filan değil. Zengin oğlanla fakir kızın, varlıklı ailenin kızı ile babasının fabrikasında işçi olarak çalışan züğürt delikanlının aşkları o filmlerde kaldı. O zamanlar bile inandırıcı gelmiyordu ama işin romantizmi hoşumuza gidiyordu. Şimdi ise dünyada sadece para konuşuyor. Zenginler, fakirler ve mankenlerin bir araya gelmesi sadece filmlerde olur. O filmleri çekmek için de para lazım. Sizce üçünden hangisi açıkta kalır?

Haberin Devamı

İbiza İbiza olalı böylesini görmemiştir

Avusturya’da yaşayan Türk kökenli model Elif Aksu tatile gittiği İbiza’yı birbirine katmış.
25 yaşındaki model önce 512 bin dolar değerindeki Ferrari arabayla trafik kazası yapmış.
Sürücü belgesi de yokmuş.Daha sonra arkasına bile bakmadan olay yerinden uzaklaşmış.
44 yaşındaki Suudi-İngiliz erkek arkadaşının uçağıyla adadan kaçmaya çalışmış.
Polisler son anda yetişip Elif’i yakalamış. Yapılan kontrollerde genç modelin uyuşturucu etkisinde olduğu ortaya çıkmış. Sevgilisi ise Elif gözaltına alındığında adayı terk etmiş.
İsviçre merkezli bir ajansa bağlı çalışan Elif’in kefaletle serbest bırakıldığı, ancak soruşturmanın sürdürüleceği öğrenilmiş. Yetkililer boşuna zaman harcamış olacak. Bu kız hayatta bir daha oraya uğramaz. Zaten yapmış yapacağını. Dağıtacağı başka ada mı kalmadı?
Elif var ya Elif ne çılgın modelmiş ama. İbiza, İbiza olalı böylesini görmemiştir!
‘Fenomen’ Nusret daha neler yapacak?
Sosyetik etçi Nusret Gökçe kendine özgü ete tuz serpme hareketi olan ‘SaltBae’ klibinden sonra dünya çapında üne kavuştu. Artık Nusret’i durdurmaya imkan yok. Tanıtımını son derece profesyonelce yapıyor. Fenerbahçe Euroleague şampiyonu oluyor. Nusret bir karış boyuyla kutlamalarda basketçilerin arasına karışıp poz veriyor. Rocky müziği eşliğinde spor yapıyor, bıçağıyla etleri, sebzeyi, meyvayı havada kesiyor, dans ettiği sığır etinin bedenine güller yerleştirip kokluyor, ‘Unchained Melody’ çalarken bir ineğe masaj yapıyor, ‘Baba’ filminin müziğiyle kucağındaki kuzuya baba şefkati gösteriyor. Bitmedi. ‘Yaşıyorsun bu hayatı Nusret’ deyip eşeğin üstünde koyunların arasında kovboy gibi dolaşıyor. Ve bunların tümünü bir dakika yedi saniyelik yepyeni bir videoya sığdırıyor. Nusret artık kendine etçi de demiyor. “fenomen” diyor. Fenomen Nusret bakalım daha neler yapacak?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR