‘Herkes Kazanır’ dediler herkes kaybetti

Televizyonda bilgi yarışmaları konusunda pek başarılı sayılmayız. ‘Kim Milyoner Olmak İster’ isimli formatı yabancı olan yarışmanın kopyasını bile yapamıyoruz. TRT ve Show TV denedi. Olmadı! Şimdi de ‘Herkes Kazanır’ adında yeni bir yarışma programının fiyaskosu yaşandı. Hakan Bilgin’in sunduğu yarışma dünya televizyon tarihinde bir ilke imza atıp canlı yayınlandığı sırada aniden kayıplara karıştı. Saat 23.30’da başlayan program reklama girdikten sonra bir daha geri dönmedi. Yayın akışına yerli bir filmle devam edildi. Böylece ekranda canlı yayınlanan bir yarışma ilk soru sorulmadan apar topar yayın hayatına veda etti. Olay sosyal medyada çok eleştirildi. ‘Herkes Kazanır’ dediler. Herkes kaybetti!

İşte Benim Stilim gibi bu da İşte Benim Tarzım

Mustafa Ceceli bir süre önce trafik kontrolünden kaçtığı haberleriyle gündeme gelmişti. Ünlü müzisyenin yanındaki bir hanım arkadaşıyla birlikte görüntülenmemek için ekipler çevirdiğinde durmadığı iddia edilmişti. 37 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz günlerde 9 yıllık eşi ve 6 yaşındaki çocukları Arın’ın annesi Sinem’den tek celsede boşandı. Ayrılmalarının nedeni olarak da tarzlarının uyuşmadığını iddia etti.

Haberin Devamı

Şiddetli geçimsizlik duymuştum ama tarz uyumsuzluğuna ilk kez tanık oluyorum. İnsanlar şöhrete, servete kavuşunca ister istemez değişiyor ve havalara giriyor. Küçük dağları kendilerinin yarattığını sanıyor. Burunlarından kıl aldırmıyor. ‘İşte Benim Stilim’ diye nihayet finalini yaptıkları bir televizyon programı vardı. Ceceli sayesinde artık boşanma davalarında ‘İşte Benim Tarzım’ diye bir şey var!

CMYLMZ ne yaparsa yapsın Arif, Recep’i geçemez

Cem Yılmaz önümüzdeki yıl gösterime girecek yeni filmi Arif V 216’nın tanıtımları için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Filmin fragmanını aylar öncesinden internete yerleştirdi. Hemen hemen her aklına gelen ünlüye filmde rol teklif etti. Yaz aylarında çekimlerin tamamlanacağını ve çok iddialı olduklarını söyledi. Son olarak da kadrodaki oyuncularla birlikte basına açık bir okuma provası gerçekleştirdi. Esprileriyle süslediği etkinliğe medya büyük ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın zaten belli bir izleyici kitlesi var. Ne yaparsa yapsın gişede başarısız olması zor. Ancak Cem’in sinemada Şahan Gökbakar’ın rekorunu kırması daha da zor. Recep İvedik serisi aldı başını gidiyor. CMYLMZ ne yaparsa yapsın Arif, Recep’i gişede geçemez gibi gözüküyor!

Yalıkavak pilatesçisi Ebru

Ebru Şallı’ya Bodrum’da bir otelde 3 ay boyunca haftanın 6 günü günde iki kez pilates dersi vermesi için toplam 500 bin TL teklif etmişler. Medyatik olmak Ebru’nun işine yaradı. Bodrum’da inanılmaz paralar konuşuyor. Muğla’daki Çökerme Köyü’nün ‘Mandıra Filozofu’ gitti. Yerine Yalıkavak Pilatesçisi Ebru geldi!

DİĞER YENİ YAZILAR