Evlilikte duracağın zamanı bileceksin

Zuhal Olcay evliliğe bakışını kendi gibi zarifçe açıklıyor.

Bugüne kadar üç kez evlenen 60 yaşındaki ünlü sanatçı Zuhal Olcay evlilik defterini artık kapattığını söylemiş. Uzun süredir Mazlum Çimen ile birlikte olan güzel oyuncu “Bu yaşta bir evlilik yazın kürklü çizme giymek gibi” demiş.

Zuhal Hanım evlilik konusunda hem canı yanmış hem dersini almış.

Bir kadın için sıcak havada kürklü çizme giymek işkence gibi olmalı.

Gereksiz bir fazlalık. Yersiz bir aksesuar. Taşıması dert. Uğraşması eziyet. Zuhal Olcay kaliteli bir kadın olduğu için benzetmesi de son derece zarif olmuş. Evliliğe sıcak bakmadığını kadınımsı bir tarzda söylüyor. Bu saatten sonra kimsenin yükünü çekemeyeceğini ima ediyor. Evlilikte kendisi için Allah hakkı üç diyor. Duracağı zamanı biliyor!

Alo merhaba ben İspanya’dan Arda

Barcelona’da top koşturan Arda Turan her fırsatta kapağı İstanbul’a atıyor. Türk örf ve adetlerine bağlı Arda’nın yabancı bir kadınla olması çok zor görünüyor. Bunca zamandır yurt dışında olmasına rağmen etrafında hep kendi vatandaşları var. Ailesi, sevgilisi, kankaları, kankişleri, dost çevresi hatta şahsi kuaförü bile bizden. Arda son geldiğinde Türkan Şoray’ın 33 yaşındaki kızı Yağmur Ünal ile tanışmış. İddiaya göre birbirlerinden hoşlaşmışlar. Numaralarını alıp hemen mesajlaşmaya başlamışlar. Oralarda kafasına göre birini bulamıyor, memleket hasretiyle yanıp tutuşuyor. Gurbet ellerden “Alo merhaba ben İspanya’dan Arda” diye diye bir hal oluyor!
63 kez ayrılıp barışan sevgilileri kim takar?
Bade İşçil ile Tolgahan Sayışman’ın başrollerini paylaştığı ‘Eski Sevgili’ adlı romantik komedi gişede bekleneni vermedi. Nasıl versin? 63 kez ayrılıp barışan bir çiftin hikayesi kimin ilgisini çeker? 64’cüyü görmek için bilet alıp sinema salonunda 2 saat oturmaya değer mi? Hadi diyelim bu kez ayrılmadılar ve mutlu sona ulaştılar. 5 düzineden fazla birbirinden ayrılan bir çift ne kadar birlikte kalabilir? Bade ile Tolgahan’ın 2 eski sevgiliyi canlandırdıkları filmi çekerken herhalde akıllarına gelmedi. Yoksa eminim çok daha farklı bir konu bulurlardı.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR