Brad Pitt: Boşanmış çocuklu ve mutlu

Brad Pitt eşi Angelina Jolie’den sürpriz bir şekilde ayrıldı. Önceleri çok sorun yaşasalar da şimdi sular duruldu. O artık dul ve mutlu.

Brad Pitt eşi Angelina Jolie’den geçen yılın Eylül ayında ayrıldı.

Çocukları, servetleri bol olduğu için boşanma süreci tatsız geçti. Angelina çocukların velayetini üstlendi. Brad’e ise onlarla belirli zamanlarda beraber olabilme hakkı verildi. Basın ünlü çiftin aralarındaki geçimsizliğe çeşitli nedenler gösterdi. Bunların başında Brad’in alkol ve uyuşturucu bağımlılığı geliyordu. İddiaya göre yakışıklı aktörün son zamanlarda çocuklarına karşı kötü davranması ve şiddet uygulaması bardağı taşıran son damla oldu. Çocuklarına son derece düşkün olan Angelina, Brad’i kapının önüne koyuverdi. Sonra Brad inzivaya çekildi. Üzüntü ve stresten aşırı kilo kaybetti. GQ Style dergisine verdiği son röportajda 53 yaşındaki aktör boşanma olayıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunmuş.

Brad Pitt: Boşanmış çocuklu ve mutlu

Alkolü ve uyuşturucuyu hayatından çıkardığını söylemiş. ‘’Doğrusunu söylemek gerekirse o kadar sıkı içiyordum ki bir Rus’u kendi votkasıyla masanın altına düşürebilirdim’’ demiş. İki terapist değiştirdikten sonra doğru psikolojik desteği bulduğunu itiraf etmiş. Angelina ile aralarındaki sorunları çözdüklerini ve çocukları için medeni bir şekilde görüşmeye devam ettiklerini söylemiş. Bundan sonra sadece 6 çocuğuna iyi bir baba olmaya çalışmak istediğinden söz etmiş.

Haberin Devamı

Brad ve Angelina bir zamanlar Hollywood’un en popüler ve en ideal çiftiydi. O kadar birbirlerine yakışıyorlardı ki ikisinin adını birleştirip ‘Brangelina’ dediler. Sonra göze geldiler ve ayrıldılar.

Ancak öyle görülüyor ki başta çok sarsılmış olsa da bu ayrılık Brad için yararlı olmuş.

Hey gidi Brad hey.

Demet Akalın’ın şarkısındaki gibi evli olduğunda bulamadığı huzura şimdi kavuştu. Boşanmış, Çocuklu ve Mutlu!

Brad Pitt: Boşanmış çocuklu ve mutlu

Aman çocuklar duymasın

Televizyondaki evlilik programlarının sonu geldiği iddia ediliyor. Kanallara verilecek para cezalarının evlilik programlarını bünyelerinde barındırma konusunda caydırıcı olacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Şimdi bu programların çocukların ekran başında olmadığı saatlerde yayınlanabileceğine dair haber çıktı. Komik!

Çocuğa yalvarsan oturup bunları izlemez. Öğlen kuşaklarında televizyonun karşısına geçip evlilik programı izleyen bir küçük varsa o çocuk filan değil olsa olsa kendine eş arayan bir cücedir. Evlilik programlarının saati değişecekse bari ismini değiştirsinler.

‘Aman Çocuklar Duymasın’ desinler!

Brad Pitt: Boşanmış çocuklu ve mutlu

Pizza ısmarlar gibi çapkınlık yapmak

Oyuncu Aslı Enver ile evleneceği söylenilen Murat Boz’un başı dertte.

Ünlü popçunun önceki gece arkadaşlarıyla birlikte üç güzelle alem yaptığına dair çıkan haber ve fotoğraflar magazin gündemine bomba gibi düştü.

Murat Boz arkadaşlarıyla Emirgan’da bir eğlence mekanında buluşmuş. Daha sonra guruba üç genç ve güzel kadın katılmış. İddiaya göre çıkışta Murat guruptaki kankası Esen Yenenler’e güzelleri kastederek ‘Gönder gelsin kardeşim’ diye seslenmiş.

Sonra bir villada hep birlikte sabaha kadar eğlenmişler.

Murat partide şarkılar bile söylemiş. Buna ne derler biliyor musunuz? Pizza ısmarlar gibi kaçamak yapmak!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR