Dost yolculukta, sofrada sevgili ayrılıkta belli olur

Özge Ulusoy gibi zeki bir kadın Hacı’yla evlenemeyeceğini daha önce anlamalıydı.

Sabancı Ailesi’nin veliahtlarından Hacı Sabancı ile manken Özge Ulusoy 6 yıllık ilişkilerine noktayı koymuş.

Özge ayrılık kararını ortak aldıklarını ve üzgün olduğunu belirtmiş. Hacı ise tam tersini. "Şiddetli bir kavga sonrası bu kararı aldım. Benim kararımla ayrıldık" demiş. Ne gerek var buna? Ayrılmışlar bir kere. Kararı kimin neden aldığı önemli değil. Bunu ulu orta paylaşmak zorunda değiller. Hacı’nın sözünü ettiği şiddetli kavganın nedeni çiftin gelecek ile ilgili planları olmalı. Çünkü Özge birlikteliklerinin evliliğe gitmeyeceğini gördüğü için ayrılmaya karar verdiklerini söylemiş. Ünlü modelin bu kadar zaman oyalanmasına gerek yoktu. Görünen köy kılavuz istemez. Bile bile lades diye bir laf vardır. Özge gibi olgun, deneyimli ve zeki bir kadın Hacı ile evlilik hayallerinin gerçekleşmesinin ailevi nedenlerden dolayı çok zor olduğunu çoktan anlamalıydı. İkisi daha önce de ayrılmıştı. Sonra dayanamayıp kaldıkları yerden devam etmişlerdi. Bu kez araya ciddi bir evlilik krizi girdiği için tekrar barışma ihtimalleri daha zayıf. Bundan sonra yapabilecekleri en doğru iş yaşadıkları aşkın anısına kırıcı olmamak. Ne demişler? Dost yolculukta ve sofrada, sevgili ayrılıkta belli olur!

Haberin Devamı

Alişan’ı çamaşır suyuyla yıkamışlar

Alişan son zamanlarda evlenme zamanının geldiği konusuyla gündeme geliyor. Gelin adayının Müslüman olması ve daha önce evlenmemiş olması gibi şartlardan söz ediyor.

"Çocuğu olan bir kadınla asla evlenmem" diyor. Bu arada Çağla Şikel, Ece Erken gibi arkadaşları ona münasip bir gelin adayı bulmaya çalışıyor. Kendisi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir an önce evleneceğine dair söz verdiğini söyleyip duruyor. Yani ünlü türkücü dünya evine girmesini memleket meselesi haline getirmeyi başardı. Alişan şimdi de çocukken güneşe çıktığında teninin koyulaştığı için annesiyle yengesinin kendisini çamaşır suyuyla yıkadıklarını itiraf etmiş. Hiç üzülmesin. Rahmetli annemle sevgili yengem de beni küçükken fazla açık olan ten rengim koyulaşsın diye Arap sabunuyla yıkarlarmış ama işe yaramamış. Olmayınca olmuyor! Ne yapacaksın?

Haberin Devamı

Bir taşla iki kuş vurmak

Acun Ilıcalı ile uzatmalı sevgilisi Şeyma Subaşı evlenmeye karar vermiş. Şeyma heyecan içinde sosyal medya üzerinden ‘evleniyoruz’ müjdesini vermiş.

Düğün Eylül ayında olacakmış. Çiftin halihazırda bir kızları var. İkisine de sonsuz mutluluklar. Ancak Eylül’e kadar beklemektense düğünü Survivor yarışmasında yapsalar daha iyi olur. Hem tropik ve romantik bir adada dünya evine girmiş olurlar.

Hem de televizyonda tüm zamanların reyting rekorunu kırarlar. Acun gibi popüler, maceracı, firar edip dünyayı gezmiş bir televizyoncuya da bu yakışır. Mutluluk anını ekranda izleyicilerle paylaşmak ve bunu Survivor’da görkemli bir şölen haline getirmek.

Daha önce yaptıkları ‘Birleşme Partisi’ gibi bir ‘Evlilik Partisi’ Bir taşla iki kuş vurmak diye işte buna denir!

DİĞER YENİ YAZILAR