Tak bir gözlük çek bir hareket ününe ün kat

Sosyetik etçi Nusret Gökçe ‘Salt Bae’ adını verdiği ete tuz serpme hareketinin görüntüleriyle tam bir fenomen haline geldi. Dünyaca ünlü isimler onun bu ilginç ve değişik hareketini çok beğendi. Şarkıcı Bruno Mars, NBA takımlarından Golden State Warriors sosyal medyadaki paylaşımlarla Nusret’in popülaritesinin kısa süre içinde zirveye ulaşmasını sağladı. Bu arada Nusret de boş durmadı ve reklamını yapmaya devam etti.

Hollywood’un Oscar ödüllü yıldızı Leonardo Di Caprio ile Dubai’deki restoranında birlikte masa başında çekilen fotoğrafıyla ününe ün kattı. Derken aradan zaman geçti ve tuz serpme hareketi zamanla gündemden düşmeye başladı. Nusret derhal önlemini aldı. Referandumu fırsat bildi. Oyunu sandığa atarken kendisini meşhur eden hareketi yaptı. Sonra da o anı sosyal medyada paylaşarak kendisini hatırlattı.

Nusret zekasını kullanan birinin günümüzde dünya çapında bir üne kavuşmasının işten bile olmadığının en büyük kanıtı. Üstelik hiç eziyetsiz ve masrafsız. YouTube sağ olsun. Ünlü etçinin son derece basit bir yöntemi var. Tak bir gözlük, çek bir hareket, ününe ün kat!

Haberin Devamı

Sorun şimdi değil 10 yıl sonra

Kıvanç Tatlıtuğ’un zarif ve yetenekli eşi Başak Dizer geçen hafta 40. yaşını kutlamış. Geçtiğimiz hafta sonu da liseli aşıklar gibi yakışıklı eşiyle Bebek’te el ele, sarmaş dolaş yürürken objektiflere takılmış. Başak’ın yüzündeki gerginlik ve parlaklık magazincilerin dikkatinden kaçmamış. Kendisine doğum günü hediyesi olarak estetik yaptırdığını gözlemlemişler. Yüzünde botoks ve dolgu olduğunu iddia etmişler.

Başak’ın aslında şu anda hiçbir estetik müdahaleye ihtiyacı yok. Son derece fit bir vücudu var. Giyimi, kuşamı, tarzı da havalı. Kendisinden 7 yaş küçük oyuncu eşinin yanında görüntü olarak sırıtmıyor. Hatta yaşıtı gibi duruyor ve ikisi birbirine çok yakışıyor. Ancak Başak Hanım 50 yaşına geldiğinde Kıvanç 43’ünde olacak. İşte o zaman aradaki yaş farkı yavaş yavaş kendini göstermeye başlayacak. Bu durum aralarında sorun olacaksa şimdi değil 10 yıl sonra ortaya çıkacak!

Haberin Devamı

Süperstar’ımızın süper meditasyonu

Süperstar Ajda Pekkan yıllara nasıl meydan okuduğunu açıklamış. “Güzelliğimi hayata güzel bakarak koruyorum. Kendi kendimi medite ediyorum” demiş.

Ajda’nın yaptığı meditasyon yaşamının pozitif enerjiyle dolu olmasını sağlıyor. Bardağa dolu tarafından bakıyor ve elinde olmayan şeylere kafasını takmıyor. Kendisini mutsuz, huzursuz edecek insanlardan ve stresten uzak duruyor.

Çevresindeki arkadaşları, bulunduğu ortamı seçerken çok titiz davranıyor. Olumsuz laflar ve davranışlarla moralinin bozulmasına asla izin vermiyor. Ajda’nın son derece iyi kalpli bir kadın olması da işin tuzu biberi oluyor.

Süperstar’ımızın Süper Meditasyonu. Denemesi bedava!

DİĞER YENİ YAZILAR