Ajda için zor bebeğim zor

Hindistan’da 72 yaşındaki bir kadın üçüncü tüp bebek denemesinde hamile kalarak sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirmiş. Bunu duyan ve geçtiğimiz günlerde Gülşen’le eşi Ozan Çolakoğlu’nu evlerinde ziyaret ederek yeni doğmuş bebeklerini gören Ajda Pekkan heveslenmiş. “Ben de istiyorum” demiş. 71 yaşındaki Süperstar bu konuda ciddiymiş. Anne olup olamayacağını öğrenmek için doktorlarla görüşüyormuş. Hindistan ve Amerika’daki uzmanlarla temas kurmayı planlıyormuş. Kimse kusura bakmasın ama ben bu habere zerre kadar inanmadım.

Ajda’nın ya yakında yeni bir albümü çıkıyor, sansasyonel bir haberle gündeme gelmek istiyor. Ya da “Keşke ben de anne olabilseydim” diye hayıflanmasından sürmanşetlik bir haber yarattılar.

Ajda her zaman formda olan bir kadın. Kendisine çok iyi bakıyor. Yediğine, içtiğine dikkat ediyor, son derece sağlıklı bir şekilde yaşıyor. Her geçen yıl bir öncekinden daha genç, daha güzel, daha zinde gösteriyor. Örneğin Hindistan’da 72 yaşında anne olan kadın Süpertsar’ın yanında büyükannesi gibi duruyor. Ajda’nın sorunu bebeği yapmakta değil. Bu saatten sonra o bebeği yapacak, beğeneceği, çocuğuna baba olarak seçebileceği, sürekli yanlarında olmasına tahammül edebileceği, kendi dengi bir erkek bulmakta. O da özeline, rahatına, tek başına yatmaya alışmış sevgili Ajda için zor bebeğim zor!

Haberin Devamı

Kaynanayla dans

Beren Saat eşi Kenan Doğulu’nun hiçbir masraf ve fedakarlıktan kaçmadan kendisi için verdiği doğum günü partisinde herhalde mutluluktan sarhoş olmuş. Anlaşamadıkları iddia edilen kayınvalidesi Serpil Doğulu ile dans ederken çekilmiş el ele fotoğraflarını sosyal medyadan duygusal bir mesajla paylaşmış. “Sevilmek bu sevilmek… Kendine bir parti yapabilirdi kadın, kocasının ısmarlamasına gerek olmadan; ‘anlaşamadığı kaynanasıyla’ gerçekte pistlerde dans arkadaşı olabilirdi’’ diye yazmış.

Anladığım kadarıyla Beren “Doğum günü partimin masraflarını ben de verecek güçteyim, aramız açık dedikleri kayınvalidem ile hiçbir sorunumuz yok” demek ihtiyacını hissetmiş. Gelinle kayınvalidenin birbirleriyle anlaşması, birbirlerini sevmesi çok güzel. Beren işte onun için sevinçle haykırıyor. ‘’Kurtlarla değil, sevgili kaynanamla dans ediyorum’’ diyor. Oley!

Haberin Devamı

Yüzde 99.9, kadınlık için yeterli mi?

Göğüslerine silikon taktırmak İrem Derici’ye moral vermiş. Sevgili İrem kilo vermeden önce kendisini yüzde 49, verdikten sonra yüzde 80 kadın hissederken bu oranın yüzde 99.9’a yükseldiğini söylemiş.

Küçük Emrah DNA testi sonucu yüzde 99.9 kendisinden olduğu kanıtlanan oğlunu kabul etmekte zorlanmıştı. “Ama yine de olmayabilir” türünden bir laf etmişti. Peki kendini yüzde 99.9 kadın hissetmek yeterli mi? İrem kelimenin tam anlamıyla fıstık gibi olmuş. Yeter de artar bile!

DİĞER YENİ YAZILAR