Ah o vapurda ben de olsaydım

Satılığa çıkartılan yolcu vapurunu param olsa kendim alır ve halka sunardım...

İstanbul Şehir Hatları’nda 35 yıl yolcu taşıyan bir vapur 1 milyon 200 bin liraya internetten satışa çıkartılmış. Ticari işletme için uygunluk belgesi olan, 60 metre uzunluğunda, 10 metre eninde, 12 metrelik derinliğindeki vapur, 750 beygirlik 2 adet motora ve 650 yolcu kapasitesine sahipmiş. 1978’de yapılan vapurda Kaptan Köşkü’nün yanı sıra odalar da varmış. Vapura yerli ve yabancı turizm işletmelerin, mimarların talip olduğu belirtilmiş. Bundan kelepirini bulamazlar. Fiyatı sudan ucuz. Param olsa kendim alır imkanları kısıtlı halkımızın hizmetine sunardım. Yazları çekerdim Bodrum ve Çeşme’deki sosyetik beachlerin ve beş yıldızlı mega pahalı restorantların önüne. 650 kişinin vapurdan çoluk, çocuk, kadın, erkek yüksek sesle eğlenerek denize atlamasına nasıl dehşet içinde tepki gösterdiklerini büyük bir keyifle izlerdim. Güverteye disko kurup sahilleri inleten bir Arabesk müzik çalardım. Paniği düşünebiliyor musunuz? O manzara var ya. Verdiğim her kuruşa değerdi! Mırıldanmaya başladım bile.

Haberin Devamı

"Ah o vapurda ben de olsaydım"

Bayrampaşa stilinde bir Entourage

‘Entourage’ adlı çok popüler bir dizi vardı. Hollywood’da ünlü bir film yıldızı olan yakışıklı Vincent Chase ve yanından asla ayırmadığı üvey kardeşi ve mahalle arkadaşlarının Los Angeles maceralarını anlatırdı. İyi günde, kötü günde nereye gitse, ne yapsa her zaman beraber hareket ederdi. Bizde de meğer bunun aynısı varmış haberimiz yokmuş. Barselonalı Arda’nın etrafı yıllardır aynı arkadaş grubuyla çevriliymiş.

Son aşkı Aslıhan Doğan’dan ayrılmasına Arda’nın bu gurupla olan samimiyetinin neden oldu iddia ediliyor. Danışmanı, menajeri, sırdaşı, ortağı, asistanı, kardeşi, mali müşaviri, arkadaşı Arda’nın ilk on biriymiş.

Buna da Hollywood yerine Bayrampaşa stilinde bir ‘Entourage’ deniliyor!

Turkish Trump

ABD Başkanı Donald Trump benim gibi sarı saçlı, mavi gözlü, yuvarlak suratlı, hafif kilolu ve tıpkı benim gibi İkizler Burcu. Konuşmasını seviyor, günü gününe uymuyor ve her türlü çılgınlığı yapabiliyor. Aklına estiği gibi davranmasını seviyor. Ne söyleyeceği, ne yapacağı hiç belli olmuyor.

Haberin Devamı

Ah o vapurda ben de olsaydım

Fırsat bu fırsat dedim. Peruğumu taktım, makyajımı yaptım. Dudaklarımı onun gibi büzmeye çalıştım. Trump taklidi yaptığım klipler çektim. Meksika sınırına duvar örmekten vazgeçip Meksika-Kanada arası tünel açtırmak isteyen Trump’dan, suratına telefonu kapattığı Avustralya başbakanını başkentleri Viyana’da ziyaret etmeyi düşünen Trump’a kadar farklı Trump esprilerim var. Youtube’da, Trump diye girdiğinizde bulabilirsiniz. ‘The Donald’ lakaplı renkli ABD Başkanı’nın çok taklidi var. Benimki de İngilizce konuşan sempatik bir Turkish Trump!

DİĞER YENİ YAZILAR