Zamanlamaya bak hizaya gel

Mustafa Sandal’ın eşi ve iki çocuğunun annesi Emina Sandal memleketi Sırbistan’da bir gazeteye röportaj vermiş.

Daha önce başından bir evlilik geçtiğini söylemiş. Henüz 17 yaşındayken sevgilisi ile kaçtığını ve ailesinin onayını almadan evlendiğini itiraf etmiş. ‘’6 ay evli kalıp boşandık. Hiç pişman değilim. O da şimdi evli ve 3 çocuğu var’’ demiş. Olabilir, normaldir. Her genç kızın başından böyle bir olay geçebilir.

Musti’nin bundan mutlaka haberi vardır. Ancak ne olursa olsun magazin medyası açısından Emina’nınki sürpriz bir açıklama. Hem sürpriz hem de biraz zamansız. İki gün önce davetli gittiğin gurupla Grammys’de boy gösteriyorsun.

Eşin, tanınmış gazeteciler ve hiçbir etkinlikten eksik olmayan sunucu Burcu Esmersoy ile Hollywood yıldızları gibi giyinip kameralara artistik pozlar veriyorsun. ‘’Ne kadar güzel bir kadın, Musti’yle de birbirlerine çok yakışıyorlar’’ dedirtiyorsun. Sonra tam 14 Şubat’ta, kimsenin bilmediği bir evlilik yaşadığından filan bahsediyorsun. Emina’ya ilk günkü gibi aşık, daima eşinin gözünün içine bakan Musti’ye ‘Valentines Day’ hediyesi yerine ‘Sevgililer Günü’ şoku olmuştur. Zamanlamaya bak hizaya gel!

Haberin Devamı

İki düğün iki balayı arası bir yarışma kolay değil

Murat Yıldırım, Faslı model İmane El Bani ile Aralık’ta İstanbul’da nikah masasına oturdu. 5 yıldızlı bir otelde Fas geleneklerine uygun bir düğünle dünya evine girdi. Kına gecesini bile Fas örf ve adetlerine göre yaptığı iddia edildi.

Ancak bu kadarla yetinmedi. Aynısını yeni yılın başında güzel eşinin memleketi Fas’ta da gerçekleştirdi.

Çiçeği burnunda evli çiftin daha sonra Antalya Kemer’de 10 günlük bir balayı yaptıkları söylendi. Şimdi de 14 Şubat Sevgililer Günü’nü baş başa geçirebilmek için Maldivlerde 2. balayına çıktıkları haberi geldi. Murat Yıldırım’ın başını kaşıyacak vakti yok. ‘Kim Milyoner Olmak İster’de daha yeni Selçuk Yöntem’den koltuğu devraldı. Ancak şu ana kadar düğün ve balayı yapma konusundaki başarısını bilgi yarışması sunma konusunda gösteremedi. Koltuğunda bulunduğu yerden dolayı şaşkın yapılan eleştirilerden olumsuz etkilenmiş gibi tedirgin ve donuk oturuyor. Yarışmacılarla sıcak ve esprili bir iletişim kuramıyor. Belki acemilik çekiyor, zamanla alışacak. Belki de Selçuk Yöntem’i mumla aratacak. Bocalamasının nedeni var. İki düğün ile iki balayı arasına bir yarışma sunuculuğunu sıkıştırmak kolay değil!

Haberin Devamı

Megastar’ın mega aşkı

Tarkan ‘Sevgililer Günü’ne özel çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşmış. 9 aylık eşine sarılıp son derece neşeli ve mutlu bir poz vermiş. Megastarın mega aşk karesi kısa sürede binlerce beğeni almış.

İyi ki 14 Şubat’ı ‘Sevgililer Günü’ ilan etmişler. Yoksa Tarkan ile Pınar Dilek’i bir arada göreceğimiz yoktu.

Özlemişiz vallahi!

DİĞER YENİ YAZILAR