Doğru zaman ne zaman?

Manken Özge Ulusoy uzatmalı sevgilisi Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ile evlenmek için doğru zamanı beklediklerini söylemiş. Peki doğru zaman ne zaman? Cevap iki kere ikinin dört ettiği kadar basit. Hacı’nın anne ve babasını ikna edip tüm Sabancı ailesinin onayını aldığı zaman. Taraflardan biri koskoca holding sahibi varlıklı bir aileden gelince diğerinin işi zor. Toplu onay gerekiyor!

Cem Yılmaz filmleri kötü mü?

Erkan Petekkaya bir televizyon programına konuk oluğunda Cem Yılmaz’ın filmlerini beğenmediğini söylemiş. ‘Arif ile 216’ adlı son filminin hazırlığına başlayan ünlü komedyenden iyi bir film çıkacağına inanmadığını sözlerine ilave etmiş Zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca Erkan’ın söyledikleri yeni bir şey değil. Cem Yılmaz’ın birçok hayranı da onunla aynı fikirde.

Gülben evdeki bulgurdan olmak...

Gülben Ergen ile 5 yıl önce boşandığı Mustafa Erdoğan arasında soğuk bir hava esiyormuş. Nedeni Esra Sönmezer adlı genç ve güzel bir sunucunun ‘Mustafa Erdoğan bana sürekli mesajlar atıyor. Ama ona ilgi duymuyorum” türünden laflar etmesi. Mustafa Bey çocuklarını almak için Gülben’in evine gittiğinde eskisi gibi içeriye giremiyormuş. Erdoğan, Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmuş!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR