Malkoçoğlu Bali Bey kılıbık mı, akıllı mı?

Burak Özçivit Arap hayranlarıyla buluşmak üzere Dubai’ye gitti. Haber medyada fotoğraflarla geniş yer buldu.

Yakışıklı Türk oyuncuya gösterilen yoğun ilgi, Kainat Güzeli Mahlagha Jaberi’nin dikkatini çekti. Son derece çekici ve seksi bir güzel olan İranlı model Burak’ın fotoğrafının altına ‘Yakışıklı seni çok seviyoruz’ diye yazdı. Bunun üzerine pireyi deve yapmakta ve her şeye burnunu sokmakta usta olan sosyal medyamız çalkalandı.

Mahlagha mı yoksa Burak’ın yakında dünya evine gireceği söylenen Fahriye Evcen mi diye yersiz ve gereksiz bir polemik başladı. Burak da dedikoduların önüne geçmek için Mahlagha’yı engellemek zorunda kaldı. Mahlagha bu duruma hem şaşırdı hem de bozuldu. Burak’ı hayranlarına karşı profesyonel davranmamakla suçladı.

Oysa bunun profesyonellikle bir ilgisi yok. Burak başına gelebilecekleri tahmin edebildiği için tedbirli davranmış.

Olay fazla büyümeden, sevgilisiyle huzurları kaçmadan önlemini almış. Yoksa ok yaydan fırlayacak ve dedikoduların önüne geçemeyecekti. ‘Muhteşem Yüzyıl’ın gözü pek savaşçısı Malkoçoğlu Bali Bey’i Burak Özçivit sizce kılıbık mı akıllı mı? Doğru cevap mı dediniz? Her akıllı erkek gibi kılıbık!

Haberin Devamı

Çocuk yapacak adam çok

Ziynet Sali hem başarılı bir şarkıcı hem de cazibeli bir kadın. Jennifer Lopez’i andıran kıvrak bir vücudu ve seksapalitesi var. Ziynet bir an önce anneliği tatmak istediğini söylemiş. “Ufukta evlilik görünmüyor ama çok kararlıyım. Mutlaka evleneceğim. Zaten artık hayatı paylaşacak değil çocuk yapacak adam arıyorum” demiş. İstediği şeye bakın. Çocuk yapacak adam arıyormuş. Ondan bol ne var? Kapısının önünde kuyruğa girerler. İzdiham olur izdiham. Ama daha sonra sorumluluğunu üstlenip o çocuğa babalık yapacak erkeklerin sayısı az. Ziynet de zaten bunun bilincinde olmalı ki hayatı paylaşacak birini aramıyormuş. O zaman sorun yok demektir. Bizde çocuk yapacak adam çok!

Tilki Aleyna ile Kurnaz Demet

Aleyna Tilki yakında 17 yaşına girecek genç bir şarkıcı. Yeni yeni adını duyuruyor. Demet Akalın yakında 45 yaşına girecek olgun bir şarkıcı. Uzun yıllardır mesleğini başarıyla sürdürüyor.

Haberin Devamı

Şimdi bu ikisi elma ile portakal kadar birbirinden farklı. Aynı jenerasyondan değiller, akran değiller, ahbap değiller. Ancak birbirlerine laf yetiştirmekte yarış halindeler. Demet ‘’Bu kızın sesine dayanamıyorum’’ diyor. Aleyna ‘’Basit insanların çok fanı olur’’ diye yanıtlıyor. Demet şimdi de ‘’Işıklarla uğraşma dersine çalış’’ diyerek Aleyna’ya ders vermiş. Aleyna’nın da herhalde çıkıp ‘’Sen hangi üniversiteden mezun oldun?’’ diye karşılık vermesini bekliyor.

Tilki Aleyna ile Kurnaz Demet arasındaki saçma sapan tartışma bitmek bilmiyor. Çünkü ikisi de bu sayede gündeme gelerek reklamlarını yapıyor!

DİĞER YENİ YAZILAR