Tuvalet temizleyiciliğinden popstarlığa

Serdar Ortaç’ın itirafları ve Pink Floyd’tan şarkı söylemesi gündeme damga vurdu

En İyi Ben Söylerim’ adlı yarışmanın iki jürisinden biri olan Serdar Ortaç popçu değişiklik olsun diye bu kez farklı bir yöntem denemiş. Kendisine ait ilginç anıları paylaşmış. Babasının torna atölyesinde çalıştığından ve her gece tam saat 23.00’de tuvaletleri eliyle temizlediğinden bahsetmiş. Herhalde o zamanlar tuvalet fırçası diye bir şey yokmuş!

Sonra kendisini kıskandığını iddia ettiği eşi Chloe’den özür dileyerek ilk aşkını anlatmış. “Arabayla evlerinin önüne gitmiştim. Uyumuşum. Sabah kızın babası oklava ile başıma vurarak uyandırdı beni” demiş. Adamı yaratıcılığından dolayı kutluyorum. Evinin önünde arabasının içinde uyuya kalan kızının flörtünü oklavayla uyandıran ilk ve tek kız babasıymış. Bu itiraflar yetmiyormuş gibi Serdar bir de İngilizce şarkı patlatmış. Pink Floyd’un meşhur ‘Another Brick in the Wall’ şarkısını söylemiş. İşte o anda yarışmanın ‘En İyi Ben Söylerim’ kısmı bitmiş ve ‘En İyisi Sen Hiç Söyleme’ bölümü başlamış.

Haberin Devamı

Kumarda yıllarca hep kaybettiğinden yakınan Serdar aslında çok şanslıymış. Tuvalet temizleyiciliğinden popstarlığa yükseliş dünyada herkese nasip olmaz!

Caner tuzağa düşmüş vaziyette

Caner Erkin eski eşi Asena Atalay’ın 6 yaşındaki çocukları Çınar için çıkardığı gider faturasını gördüğünden beri kontrolü kaybetti.

Asena’yı evlilikleri süresince 3.kişilerle birlikte olmakla suçladı. “Oğlum akıl sağlığından yoksun bir anneye sahip” dedi. Asena’nın babasına verdiği lüks arabayı geri aldığını söyledi. Ayrıca çocuğunun velayetini de alacağını iddia etti. Caner şaşkınlıktan Asena’nın tam istediği yere geldi. Asena oğlunun velayetini Caner’e verirlerse aralarındaki sinir savaşını kazanır. Caner ile hayatımın aşkı dediği yeni eşi Şükran Ovalı arasındaki büyük aşk çok geçmeden püf diye sönebilir. Çünkü küçük çocuklar babalarının annelerinden, yuvalarından ayrılma nedeni olarak gördükleri kadınlara dünyayı dar eder. Yani cici annesi Şükran ağzıyla kuş tutsa öz annesinin ve ailesinin doldurduğu minik Çınar’a yaranamaz. Caner ile Şükran’ın mutluluğunu, huzurunu bozmak için Asena’nın tek yapacağı şey Caner’e “Madem istiyorsun al çocuğun velayetini” demektir.

Haberin Devamı

Ünlü futbolcu Asena’ya öfkesini kusarken tuzağa düştüğünün henüz farkında değil!

Kısa kes Aydın havası olsun

ABD Başkanı Donald Trumpile Avusturya Başbakanı Malcolm Turnbull arasındaki resmi telefon konuşması bir saat olarak planlanmış.

Ancak hararetli görüşmenin 25. dakikasında öfkesine hakim olamayan Trump telefonu Turnbull’un suratına kapatınca erken sonlanmış.

Tipik bir İkizler Burcu erkeği olarak Trump yine iyi dayanmış.

Koskoca ABD Başkanı‘nın danışmanlarının dünyadan haberi yok.

Diğer ülke liderleriyle yapılan telefon görüşmelerini 15 dakika ile sınırlamazlarsa başlarına hep aynı şey gelecektir.

Uuslararası krizi bile göze alan Trump, canı sıkılınca bir maraza çıkartıp telefonu karşı tarafın suratına kapatacaktır.

Kim olursa olsun Trump ile telefonda veya yüz yüze konuşacak olana naçizane önerim:

Kısa kes aydın havası olsun!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR