Onların Trump’ı var! Ya bizim neyimiz var?

Gülben Ergen ile Erhan Çelik çifti geçtiğimiz yılın sonlarında evliliklerine son vermişti. Gülben’in eski eşi ve üç çocuğunun babası Mustafa Erdoğan’ın hayatlarındaki sürekli varlığına bir süre sonra Erkan Çelik’in tahammül edemediği iddia edilmişti. Daha önceki evliliğinden 7 yaşında bir oğlu olan Erhan Çelik, boşanma sonrası ‘’Herhalde eski eşinizi mumla arıyorsunuz’’ diyen bir takipçisine sosyal medya hesabından verdiği cevapta ‘’Eski eşler olarak anne-babalığımızı herkesin gözüne sokmuyoruz’’ diyerek bu konudaki rahatsızlığını açıkça belli etmişti.

Şimdi de Gülben Ergen bir röportajında “Erhan Çelik ile 2 yıl evli kaldım. Mutsuz oldum boşandım” şeklinde bir açıklama yapınca her nedense gururunun zedelendiğini düşünen Erhan Çelik buna çok bozulmuş.

Yine sosyal medyadan “Edebim el vermez edepsizlik edene. Susmak en güzel cevap edebi elden gidene” diyerek kendince Gülben’e şairane bir göndermede bulunmuş. Kadın evliliğim süresince kocama sadık kalmadım dememiş.

Kocama terbiyesizlik, şirretlik yaptım dememiş. Sadece mutluluğu bulamadım boşandım demiş. Buna edepsizlik diyebilmek için Donald Trump’dan bile daha şişkin bir egoya sahip olmak gerekiyor. Bu da dünyada çok az insana nasip olur. Onların Trump’ı varsa bizim de kapı gibi Çelik’imiz var!

Haberin Devamı

Sanatçı olmanın avantajları

Mustafa Ceceli’yi geçenlerde Zincirlikuyu’da trafik çevirmesine takılmıştı. Ünlü şarkıcı görevlilerin ikazına uymayıp kontrol noktasında durmamıştı. Ekip arabalarıyla peşinden giden polisler aracının önünü kesmek zorunda kalmışlardı. Alkollü olmadığı belirlenen Ceceli’nin yanında bir kadın arkadaşı olduğu için kaçtığı iddia edilmişti.

Yeni albümünün hazırlıklarıyla uğraşan sanatçıya başından geçenleri sormuşlar. “Bir saat boyunca arkamdan iki araba geldi. OHAL döneminde tedirgin oluyorsunuz. Polis önüme kırdı. Polisten kaçmak doğru değildi. Aslanlar gibi 301 lira ceza yedim. Cezayı hak ettim” demiş. Sanatçı olmak her zaman işe yarayabiliyor. Yaratıcılıkları sayesinde ayaküstü masallar üretebiliyorlar. Mustafa Ceceli bu zengin hayal gücünü kullanıp senaryo, roman, hikaye filan yazmalı. Polisiye türünde!

Haberin Devamı

Bizde gizli kalmaz

Arda Turan’ın Barcelona’da top koşturduğuna inanmak için spor sayfalarını ve maçlarını takip etmek gerekiyor. Çünkü magazin haberlerine göre sürekli İstanbul’da boy gösteriyor. Son olarak Emirgan’da ‘Gizli Kalsın’ diye bir mekandaymış. Derken artık selam bile vermediği eski kankişi Burcu Esmersoy gelmiş.

Güzel sunucu aracını teslim edeceği valeden Arda’nın içerde olduğunu duyunca kapıdan dönmüş. Arda da herhalde bunu bir şekilde duymuş. Çıkışta aynı valeye 300 Euro bahşiş bırakmış. Mekanın adı ne olursa olsun. Bizde hiçbir şey gizli kalmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR