Çağla’dan Emre’ye veda Buse’si

Çağla Şikel ile Emre Altuğ 3 yıl önce yollarını ayırdıktan sonra çocuklarıyla ilgilendi, sessiz sedasız kendi hayatlarına devam etti. İkisi de herhangi bir ilişki haberiyle gündeme gelmedi. Derken dün birden bire durum değişti. Çağla’nın 2012 yılında jüri üyesi olduğu ‘Bugün Ne Giysem’ isimi bir programda hayran kaldığını söylediği yarışmacı Buse Narcı’nın Emre Altuğ’un aşk yaşadığı öğrenildi.

47 yaşındaki Emre, kendisinden uzun 38 yaşındaki Çağla’dan sonra 23 yaşındaki çıtı pıtı Buse ile birlikte olduğu iddia edildi. Hikayesi de son derece ilginç. Çağla söz konusu programda Buse’ye “Gözlerimi senden alamıyorum. O kadar güzelsin ki tam bir bebeksin” demiş. Emre de 7 yıllık eski eşinin zevkine güvenmiş. Çağla’nın beğendiği Buse’yi boşandıktan sonra yeni göz ağrısı olarak seçmiş. Çağla bu duruma hiç bozulmamış. İki çocuğunun babası Emre’ye mutluluklar dilemiş. Ne güzel!

Keşke evlilikleri sona eren tüm çiftler böyle dost kalabilse. Birbirlerinin özel hayatlarına saygı ve anlayış gösterebilse. Popçu ve oyuncu Emre Altuğ şanslı adammış. Yaşına uygun birinden ayrıldı. Boyuna uygun birini buldu. İçinizden boşu boşuna demeyin ‘’Bu da neyin nesi?’’ Ben size söyleyeyim Çağla’dan Emre’ye veda Buse’si!

Haberin Devamı

Hayat düğün olsa

Murat Yıldırım ile Faslı eşi İmane Elbani ikinci düğünlerini Fas’ta yapmış. Daha önce İstanbul’da Fas geleneklerine göre kına gecesi yapan ve evlenen çift, bu kez Fas’ta yine Fas geleneklerine göre bir düğün daha gerçekleştirmiş.

Murat düğünler sayesinde iki ülkenin birleştiğini söylemiş. Meğer devletler arası bir evlilik yapmışlar farkında değiliz.

İnsan ister istemez düşünüyor. Madem Fas’ta Fas geleneklerine göre bir düğün yapacaklardı, Türkiye’dekini neden Türk geleneklerine göre yapmadılar? Ya da madem Türkiye’deki düğünü Fas geleneklerine göre yaptılar, Fas’takini neden Türk geleneklerine göre yapmadılar? Kafanız karıştı değil mi? Bir de kendinizi onların yerine koyun. Evliliğinizin monoton yaşantısı başlıyor. Değişime alışmanız kolay değil. Ben olsam bir süre sonra düğünlerimdeki şatafatı, şamatayı özlerdim. “Hangi geleneklere uygun olursa olsun umurumda değil, yeter ki bir düğün daha yapalım’’ derdim. Şenay’ın şarkısındaki gibi:

Haberin Devamı

‘Bütün dünya buna inansa

Bir inansa hayat bayram değilken bari düğün olsa

İnsanlar el ele tutuşsa

Birlik olsa

Uzansak sonsuza’

Ali Baba’nın değil Yıldız Teyze’nin çiftliği

Nev-i şahsına münhasır ünlülerimizden Yıldız Tilbe çiftlik kurmuş. İzmirli sanatçı Kuşadası’ndaki çiftliğinde yetiştirdiği ürünleri internetten satacakmış. Ali Baba’nın çiftliğinde “meee meee” diye bağıran kuzuları vardı.

Devir değişti. Artık Yıldız Teyze’nin çiftliği var. Kuzuları var mı bilemem. Ama varsa eminim öyle detone değil melodik bağırıyorlardır!

DİĞER YENİ YAZILAR