Haberi sunmak ve haber olmamak

Sunuculuk yapan Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in Şükran Ovalı’yla evlilik haberini vermek istememiş. Halbuki başka yöntemler vardı..

Asena Atalay bir kanalın magazin programında sunuculuk yapıyor. Eski eşi futbolcu Caner Erkin’in Şükran Ovalı ile olan evlilik haberini vermek istememiş. Herhalde bir zamanlar evli olduğu ve çocuğunun babası olan bir adamın başka biriyle dünya evine girmesini anons etmek hoşuna gitmedi.

Olabilir çok normal. Ama Asena’yı zor durumda bırakmayacak başka yöntemler vardı. Sıra söz konusu habere geldiğinde kenara çekilir ve bir başkası o haberi sunabilirdi. Ya da suratında hiçbir ifade olmaksızın kamera önünde durur bir dış ses Caner’in nikah haberini verirdi. Asena da daha sonra kaldığı yerden hiçbir şey olmamış gibi programını sunmaya devam edebilirdi.

Kimse de yadırgamazdı. Hem eski eşinin evlilik haberini sunmak aslında o kadar zor değil. Asıl zor olan eski eşinle evli olduğunda hakkında çıkan ihanet dedikodularından kendini sıyırabilmek.

Asena bunu zamanında çok başarılı bir şekilde yapmıştı. Popçu Berkay ile aşk yaşadığı haberlerini umursamamıştı. Bunu başaran bir kadın için eski eşinin evlilik haberini vermek çocuk oyuncağı olmalı.

Haberin Devamı

To be or not to be. Olmak ya da olmamak. Haberi sunmak ve haber olmamak. Hayat uzun bir maraton artık önümüzdeki evlilik haberlerine bakacağız!

Aslıhan’ın içi çok dolu olmalı

Barcelonalı futbolcu Arda Turan o kadar medyatik oldu ki magazin haberlerinde isminin bir şekilde geçmediği gün yok gibi.

İnternette, sosyal medyada, yazılı ve görsel basında her yerde bir Arda haberi var.

Arda bundan bunalmışa benzemiyor. Magazin sayfalarını malzeme vermek için gezmelerine tam gaz devam ediyor.

Fırsat buldukça televizyona çıkıyor. Eskiden kambersiz düğün olmaz derlerdi artık Arda’sız düğün olmaz diyorlar. Yurt içinde veya dışında biraz tanınmış biri evleniyorsa Arda mutlaka katılıyor. Bir aralar sevgilisi için sinema salonu kapatırdı şimdi arkadaşları için hem sinema salonu hem de gece kulübü kapatıyor.

Bu arada Burcu Esmersoy, Ebru Şallı ve 1.5 yıl aşk yaşayıp 1.5 ay önce ayrıldığı eski aşkı Aslıhan Doğan da Arda’yla gündeme gelmek için birbirleriyle yarışıyor. Burcu geçmişte Arda ile sıkı fıkı arkadaşken haber oluyordu. Bir saat meselesi yüzünden araları açıldı şimdi dargınlıklarıyla gündeme geliyor.

Haberin Devamı

Ebru Şallı, Arda ile olan samimi mesajlarıyla haber oldu. Hacker kurbanı olduğunu iddia etti. Hacker nedense sadece Arda ile olan muhabbetlerini yayınladı

Şimdi de Aslıhan Doğan uzun ve herhalde kendine göre anlamlı bana ise havuz problemi gibi bir yazı paylaşmış ve Arda’yı ihanetle suçlamış.

"Telefon karıştırmakla ömür geçmez" demiş. Aslıhan’ın içi çok dolu olmalı. Yoksa eminim o da biliyordur ki bu devirde hayat telefon karıştırmakla geçiyor.

Çünkü insanlar son derece meraklı oluyor ve ortalığı karıştırmayı seviyor.

Yalan mı Aslıhan?

Üzülme Birce senden güzelini bulamaz

Sarp Levendoğlu-Birce Akalay çiftine 2 yıl önce bir ödül töreninde rastlamıştım. Yanımdaki masada oturuyorlardı.

Birbirlerine çok yakışıyorlardı. İkisi de uzun boylu ve havalıydı. Birce gece boyunca yakışıklı eşinin gözünün içine bakıp yanağını okşayıp durdu. Birbirlerine aşık birbirlerini seven ideal bir çift görünümündeydiler.

Haberin Devamı

Nazar değmiş olmalı. Üç yıllık evliliklerini bitirme kararı almışlar. Sarp’ın Datça’da kaçamak yaptığı ve yaşadığı aşklarla magazin sayfalarını süsleyen ünlü bir oyuncuyla aşk yaşadığı iddia ediliyor. Artık doğru mu değil mi bilemiyorum.

"Üzülme Birce senden güzelini senden daha çok onu seveni bulamaz" diyorum!

DİĞER YENİ YAZILAR