Kadınların yemini

Yeşim Salkım yıllar önce yaşadığı ihaneti anlatıyor. “Bundan sonra ismimin ne Gülben Ergen ne de o dönemde benim eski eşim Hakan Uzan’ın hayatına giren herhangi bir kadınla yan yana gelmesini istemiyorum” diyor. “Benim Gülben ile hesabım öbür dünyada. Allah yolumuzu açık etsin” diyerek başına geleni asla unutmayacağını bütün dünyaya ilan ediyor. Oysa Yeşim, Hakan’dan boşanalı çok olmuş. Araya başka evlilikler girmiş. Yeşim yeni bir bebek doğurmuş. Hakan Uzan ortalıktan kaybolmuş. Ama Yeşim hala olayı unutmamış.

Aşkın Nur Yengi, 6 yıl evli kaldığı ve 2012’de ayrıldığı eski eşi Haluk Bilginer’in annesinin cenazesine gitmiş. Haluk ile evliliklerinin bitmesine neden olduğuna inandığı Zerrin Tekindor da ordaymış. Zerrin her ne kadar “İlişkimiz onlar boşandıktan aylar sonra başladı. Benimle ilgisi yok” demiş olsa da Aşkın Nur Yengi’yi ikna edememiş. “Başınız sağ olsun” demek için yanına gelen Zerrin Tekindor’a arkasını dönüp konuşmak istememiş.

Kaçamak yapmayı düşünen erkeklerin kulağına küpe olsun. Aradan ne kadar zaman geçerse geçsin, kadınlar ihaneti unutmamaya yeminlidir!

Haberin Devamı

Fas usulü evlilik

Murat Yıldırım, Faslı İmane Elbani ile yıldırım hızıyla dünya evine girdi. 6 yıl evli kaldığı eski eşinden 2014’te boşanan ünlü oyuncu evliliği özlemiş olmalı. İmane ile tanıştıktan sonra hiç vakit kaybetmeden ikinci kez nikah masasına oturdu. Gelin hanım Fas geleneklerine uygun olarak salona taht üzerinde geldi. 20 kişilik Fas ekibi ilahiler okudu. Murat “İsimlerimizi söyleyip, mutluluklar diliyorlarmış” diye durumu özetledi ve bir gün önce Fas usulü kına gecesi yapıldığını da sözlerine ilave etti. “İlk defa onların kültürüyle karşılaşmış oldum. Çok samimiydi” dedi. İmane ise Türk adetlerini sevdiğini ve Murat ile evlendiği için şanslı olduğunu söyledi. Bravo doğrusu. Fas usulü kına gecesi ile nikahın arasına Türk adetlerini de sıkıştırmayı başarmışlar. Yoksa kızcağız nereden bilecek? Zaten önemli olan bir ömür boyu birlikte mutlu olmaları. Onlar ermiş Murad’ına biz çıkalım Cebelitarık Boğazı’na!

Haberin Devamı

Ahu ne yaptın yahu?

Cem Yılmaz eski eşi Ahu Yağtu ile 2 yıl önce ayrıldığından beri son derece medeni bir uyum içindeydi. Bu arada Cem istediği gibi gezip tozup flört ediyordu. Aşk dedikodularından kurtulmak istediğinde imdat simidi gibi Ahu’ya sarılıyordu. Birlikte açılışlara katılıyor, oğulları Kemal ile tatile filan çıkıyorlardı. Ahu’nun hayatında ise şimdiye kadar yeni bir erkek yoktu.

Derken geçen akşam Paramparça dizisindeki rol arkadaşı Ayhan Bozkurt ile sabaha karşı bir eğlence çıkışında görüntülendi. Cem ile Ahu arasında bugüne dek her şey güllük gülistanlıktı. Bakalım bundan sonra yine aynı şekilde mi devam edecek? Yoksa Cem’in açısından ‘’Ahu ne yaptın yahu?’’ mu olacak!

DİĞER YENİ YAZILAR