Zarrab'ların Whatsapp barışması

Bir zamanlar ünlü çiftler ilişkilerinin başladığını ve bittiğini basına faks çekerek haber verirdi.

Bir zamanlar ünlü çiftler ilişkilerinin başladığını ve bittiğini basın kuruluşlarına faks çekerek haber verirlerdi.

Sosyal medya çıktıktan sonra faks çekme geleneği demode oldu.

Artık ilişki durumlarını Facebook, Instagram ve Whatsapp’tan takipçileri vasıtasıyla tüm dünyaya duyuruyorlar. Ya like ediyorlar ya takibi bırakıyorlar ya birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşıyorlar ya da hepsini birden bir anda sayfalarından siliyorlar. Bu sayede özel hayatlarındaki gelişmeleri en kısa yoldan herkese bildirmiş oluyorlar.

Ebru Gündeş de bu yola başvuran ünlülerden. Geçtiğimiz Mart ayında birlikte gittikleri Amerika’da tutuklanan eşi Reza Zarrab’dan boşanmaya karar vermişti. Araya avukatlar girmiş vekaletnameler gönderilmişti. Aradan 3 ay geçti ve Ebru ayrılık kararından vazgeçti. Bunu da eşiyle birbirlerine sarılıp mutlu mutlu gülümsedikleri bir fotoğrafı WhatsApp profiline yükleyerek ilan etti.

Arık eşine ait özel uçağı kullanabilir, Rolls Royce’una binebilir, kızını okula deniz taksi yerine duble yalısının önünde demirlenmiş özel teknesiyle gönderebilir. Masrafları kısmak için sıktığı kemerleri gevşetebilir. Ne de olsa evlilikleri şu anda tam gaz devam ediyor. Zarrab’ların WhatsApp barışması her iki taraf için hayırlı olsun!

Haberin Devamı

Aşkın gazının kaçması

Murat Boz da ilginç laflar eden popçularımız arasına ismini yazdırmayı başardı. Gerçi Mustafa Sandal, Serdar Ortaç ve Sinan Akçıl’in henüz yanına bile yaklaşamaz. Ama o da bu konuda iddialı olduğunu her fırsatta gösteriyor.

Yeni vizyona giren ‘Dönerse Senindir’ adlı ikinci filmiyle gündemde olan Murat aşka olan bakışını anlatmış. "Teknoloji aşkı, sevgiyi, tutkuyu biraz ayağa düşürdü. Aslında değerli bir şey aşk ama biraz gazı kaçtı" şeklinde konuşmuş.

Vay be!

Aşkın tarifinin gazoz gibi yapıldığını ilk kez duyuyorum. Romantik şarkıcı Murat Boz bunu söyleyen. Yeşilçam döneminin efsane karakter oyuncusu Nuri Alço değil! Ünlü şarkıcı, jürici ve şimdi de aktör sonra şöyle devam etmiş: "Aşk her yerden gelebilir. İnternetten bulup da aşık olabilirsin." demiş.

Haberin Devamı

Hani teknolji aşkı ayağa düşürmüştü? İnternetten aşk bulma da ne oluyor? Murat cevabını zaten kendisi vermiş. Aşkın gazının kaçması oluyor!

Derya'nın şampanya deryası

İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses önceki gece Asmalımescit Opera’da sahneye çıkmış. Annesi de kendisini izlemeye gelenler arasındaymış. Ana yüreği dayanamamış. Derya Hanım açmış kesenin ağzını ve sahnedeki oğluna 10 şişe şampanya yollamış.

Sonunda İdo bozulmuş.

"Anne bu gördüğün alınteri. Bu kaçıncı şampanya? Ben kazanıyorum sen harcıyorsun bırak paramız cebimizde kalsın" diye annesini uyarmak zorunda kalmış. Bunun üzerine Derya Hanım’ın keyfi kaçmış, suratı asılmış.

Anneler her zaman her yerde ne olursa olsun daima haklıdır ama bu kez değil. Gece kulüplerinde gösterişten öteye gitmeyen ve son derece anlamsız bir israf olan şampanya açma olayı sadece kulübü işletenlerin kesesine yarıyor. Hatta gece kulüplerin çoğu sahneye çıktığında kaç şişe şampanya açtırabileceklerini önceden hesaplayıp sanatçılarla ücretleri konusunda ona göre anlaşıyor. Neyse ki İdo zamanında duruma el koymuş. Derya’nın şampanya deryası 10 şişeyle son bulmuş!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR