Serdar ve Chloe’nin fıkra gibi evliliği

Serdar ve Chloe’nin aşkları, birliktelikleri son derece gerçek olabilir ama evlilikleri fıkra gibi!

Adamın biri har vurup harman savururcasına para harcamaya, içki içmeye, çapkınlık yapmaya ve her fırsatta kumar oynamaya bayılırmış. Bu yüzden başına gelmedik aksilik kalmasa da bir türlü uslanmak bilmezmiş. Sonra günlerden bir gün karşısına huri kadar güzel bir genç kız çıkmış. Adam bir yolunu bulup onunla evlenmiş ve tüm kötü alışkanlıklarını bir anda bırakmış. Alkole, kumara, çapkınlığa, hovardalığa tövbe etmiş. Derken yine günlerden bir gün karısı gelip adama “Sen artık mükemmel biri oldun. Ben sana layık değilim” deyip onu terk etmiş. Bu fıkra Serdar Ortaç ile İrlandalı eşi Chloe Loughnan’ın durumuna benziyor.

46 yaşındaki popçunun

24 yaşındaki manken eşi “Serdar’a kumarı ben bıraktırdım. Hayatı ve mesleği benim sayemde kurtuldu” demiş. İyi güzel de Chloe daha geçenlerde “Ben artık Türkiye’de değil Miami’de yaşamak istiyorum” deyip alıp başını Amerika’ya gitmemiş miydi? Serdar’a “Ya sen de gelirsin ya da bu iş biter” dememiş miydi? Türkiye’de ünlü olan, parasını Türkiye’de kazanan sevgili kocası iki arada bir derede kalıp ne yapacağını şaşırmamış mıydı? Serdar ve Chloe’nin aşkları, birliktelikleri son derece gerçek olabilir ama evlilikleri fıkra gibi!

Haberin Devamı

Yaşasın TL

Ülkesini seven ünlüler dolar bozdurma kampanyasına katılıyor. Örneğin Ebru Yaşar 10 bin dolarını bozdurup dekontuyla poz verdi. Basında 20 bin dolara satın alamayacağı kadar reklamı yapıldı. Yani bu işten zarar etmedi bilakis kazançlı çıktı. Biz Türkler şüpheci insanlarız. Dolar tavan yapmışken bozduranların daha sonra gidip tekrar dolar almadıkları ne malum? Bugünlerde dolar bozdurmak vatanseverlik gibi görülüyor. Ancak akaryakıt başta olmak üzere köprü geçişleri bile hala dolara endeksli olmaya devam ediyor. Bir işi yapacaksak bari bir kere de tam yapalım. Haydi dolar bozdurmaya. Yaşasın TL!

Ebru’nun göz yaşartan mütevazılığı

ABD’de tutuklu olan eşi Rıza Zarrab’a boşanma davası açan Ebru Gündeş kemerleri sıkmak zorunda kalmış. Eşine ait özel uçak yerine artık tarifeli uçakları kullanıyormuş. Kanlıca’daki birbirine yapışık duble yalısının önünde demirli duran teknesinden vazgeçmiş. Kızını okula deniz taksiyle yollamaya başlamış.

Haberin Devamı

Belki Rolls Royce marka otomobiline de binmiyor. Yakıt parası, masrafı çok diye garajında tutuyor. Aşçılar, hizmet elemanları, yardımcılar, asistanlar kadrosunu da azalttığı söyleniyor. Belki gündelikçilerle ve haftada bir gelen bir bahçıvanla idare ediyor. Ebru’nun mütevaziliğiyle ilgili çıkan haberler gerçekten göz yaşartıyor!

Cicişleri zorla getiremezsiniz

‘Cicişler’ olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy ehliyetine el koyan trafik polisine tokat attığı, polis aracına çarptığı ve kendisini cipine kilitleyerek direndiği gerekçesiyle yargılandığı davaya zorla getirilecekmiş. Kötü fikir! Bu kez de kendini evine kilitler bir daha hiç dışarı çıkmaz.

Kusura bakmayın ama canım Türkiyem’de Cicişsiz kalamaz. Buradan yetkililere sesleniyorum. Cicişleri öyle zorla getiremezsiniz. Mahkeme salonunun adresini verin. Marka giyimde, ayakkabılarda, çantalarda büyük indirim var bu fırsat kaçmaz deyin bakın nasıl ikisi birden koşa koşa geliyor. Benden söylemesi!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR